Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri....

Assalamualaikum semua..

maybe posting terakhir before sambut raya ni..mood berblog zero to the max! tapi takpe aku gagahkan la jugak taip. *poyo je aku ni*

aku tau..esok dah ramai start bercoti...sbb tu aku nak wish awal2 utk sape2 yg sudi singgah blog tak seberapa aku ni.."SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR & BATIN"

maaf sekiranye ade terkasar bahasa n tersalah taip dalam posting2 aku yg menyinggung mane2 pihak. itu semua dari aku..as manusia biasa tak lari dari buat kesilapan...

ape2 pon aku enjoy berkawan dengan kalian as rakan blogger/rakan maya..ade yg terlebih baik dari rakan realiti..hehehe...sonot2..sbb even rakan maya, korang lagi memahami ape yg aku rasa n hadapi...thanx semua..i lap u!


oh ya, before aku say babai..

  1. anak aku si rafiq kene ulser. byk bulat2 dalam mulot dia..doakan dia cepat sembuh ya...aminnnn
  2. minggu depan genap 37 minggu aku mengandung...meaning, full term. doakan yg terbaik utk aku..semoga selamat bersalin seperti yg dijangka..aminnnn
  3. aku balik kg hubby sabtu malam...doakan perjalanan kami baik2 saja n selamat sampai..aminnnnn

till then..jumpa lagi lepas raya dengan citer2 sonot dari kalian...sure ade mcm2 cerita akan kuar nnti ni...harap2 aku masih ade utk baca setiap coretan korang...:-)






sekali lagi.."Salam Aidilfitri dari keluarga kecil kami..." :-)

@ umah opah rafiq..adik rafiq in ibu's womb ~ 28 weeks.


33 comments:

Salina@IbuAqil said...

Selamat Hari Raya dari kami.. Take care.. Semoga selamat semuanya.. Amin!! Maaf zahir & batin.. ;)

pnsusu said...

selamat hari raya rose n keluarga....

su pun mintak maaf if ada salah ya...

selamat beraya dengan selamatnya..amin

bonda dadif aka akish said...

selamat hari raye meks....

maap zahir abtin utk sefamily....dr aku sefamily..

=)

Ann said...

Salam Idulfitri Rose
semoga selamat pergi dan pulang
:)

Zue AnnaLeeya said...

slmt hari ray buat rose sekeluarga...
smoga slmt pegi dan kembali..
hati2 memandu k...

smoga rafiq cpt smbuh... cian dier...

Suliana said...

Selamat hari raya rose.. moga selamat semuanya :-)

mama_umar_maryam said...

slmt ari raye rose!!samelah mood aku nk blog pon dah ke dalam kuah kacang,hahaha

Hanis Azla said...

semoga dipermudahkan segalanya..

Selamat hari raya buat rose sekeluarga.. maaf zahir dan batin dari akak.. Semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik..

Ena said...

Moga dipermudahkan segalanya rose..

Selamat berhari Raya & Maaf zahir Batin Juga..

lydzar said...

samalah kita ye

selamat hari raya aidilfitri jugak dari kami sekeluarga

zazaa said...

selamat hari raya kak rose!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Moga RafiQ cepat sembuh ye..Sian dia..dh dekat nk raya ni..

Selamat Hari Raya Juga Buat Rose Sekeluarga..

Maaf Zahir & Batin.. ^_^

ajumohit said...

Salam aidlfitri rose, moga rafiq cpt smbuh, moga rose mudah bsalin, mg selamat tiba ke destinasi dituju

KuNanGKuNanG said...

semoga segalanye dipermudahkan..slmt hari raya maaf zahir&batin...:)

Fieza79 said...

Selamat Hari Raya Rose...maaf zahir dan batin...

mesti dh sarat sgt skrg kan..take care ye..

maszmadi said...

selamat hari raya rose, semoga semuanya selamat yerk.....

~Siti Hajar~ said...

Slmt Hari Raya Aidilfitri Rose...maaf zahir batin jgk yer..

Drive carefully ke kg ok...

Maya Mayana said...

selamat hari raya,maaf zahir batin...ingatkan lama tk on9 dh tu tadi...semoga semuanya selamat...

aLyNnZ said...

selamat hari raya rose..maaf zahir batin..

eB ezrin said...

aper2 hal roger yer rose :)


SeLaMaT HaRi RaYa
MaaF ZaHiR BaTiN

BabyIntan said...

Selamat Hari Raya dan maaf zahir dan batin buat Rose sekeluarga juga :)

Ucapan Aidilfitri dari BabyIntan…
~Salam Lebaran 2011 from BabyIntan~

Cik Aada said...

selamat hari raya kak rose sekeluarga..maaf zahir batin trkasar bahasa..

semoga selamat semuanya..ameen..

nur said...

selamat hari raya ros.. maaf tau kalau ada salah silap :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Selamat hari raya yg bakal tiba..
maaf kalo ada silap komen, terkasar bahasa..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju..

Dr. Ben said...

Eid Mubarak!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat hari raya Aidilfitri jugak Rose...

Sal pun balik malam sabtu gak... hehe

**Semoga rafiq cepat sembuh & moga dipermudahkan Rose untuk bersalin nanti... Amin...

shima said...

rose...sian rafiq..dh bwk jumpa dokter ke

insyaAllah nnt kalau nampak shima tegur la jugak ye.hehe...rasa nya sng je kot..kalau nampak dua anak shima tu...

NM02 said...

selamat hari raya mek rose

take care sepanjang cuti raya nnt tahu

maaf zahir batin

BB Luvs Me said...

nice picture!!!!

BB Luvs Me

P.S: visit our children's clothes website and enjoy 10% off with code RAYA10 until 31 August 2011.

Ju@Lucky^Mummy said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir & Batin..

mamalieyna said...

dari mekna mungkin takde citer menarik sgt nnti, huu~ cuti sehari je yakni esok, pastu melepak la kt umah kt KL ni..huhu...jeles weeh tak bleh beraya lama2 kt kampung..huu~

apapun, selamat berhari raya..maaf zahir batin andai ada salah silap dlm berbicara ye rose..

take care to you...n rafiq, hope cepat2 baik ulsernye..cian die..kecik2 dh kena ulser..seksa tu..hu~

moga selamat semuanya ye..selamt bercuti~

hanez said...

salam, selmt hari raya..

ajumohit said...

rose, mu dah bersalin ke belum? semoga selamat semuanya ye