Thursday, December 15, 2011

Mereka sentiasa bersama...:-)

Assalamualaikum..

seronok betul upenya bila ade anak lebih dari sorang. mmgla penat tapi bila tengok mereka sama2 bermain, tido..sonot kan main n stress pon ilang! magik sunggoh! skarang masih dalam cuti bersalin, kang dah masuk kerja mungkin lain plak jadinye. semua nak kena bersedia, mental & fizikal. moga Allah beri kekuatan utk aku..aminn...

bila ade kelapangan aku akan snap gambar budak2 ni..utk kenangan nanti2..moga mereka akan akrab sampai bila2..







si adik yang sokmo merelakan diri digodek2 oleh si abang..huhuhu....


** hari ni, abang rafiq genap 2 tahun 5 bulan..alhamdulillah...:-)

23 comments:

eB ezrin said...

miripnyer drg. :)
biler la haku nk gi tgk ros nih. hu2

mamalieyna said...

Alhamdulillah, si abang bleh terima si adik kan..walau di usia 2thn tu... good boy..happy je tgk anak2..meriah hidup sbb anak dah dua~ lalala..mekna yg tak sabo2 ni, hari2 ckp ngn baby suh kuar cepat..si abang long pun sama, siap ckp ngn baby, 'baby kuar la cepat'..hee~

see si abang pun nak jumpa bby cepat..hee~

ajumohit said...

alolo comelnya adik ngan abag rafiq ni, kejap je dh besar puteri ros ni, comey!!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sayang tol abang kat adeqnya ye, tengok rose kita pun teringin nak anak lagi...wat kawan balqis

~~*Lady Salwa*~~ said...

best kan tengok diaorang selalu together2... hehe

harap2 sampai besar akan akrab...

nur said...

bagus la abg rafiq ni :)
satu pengalaman yang menyeronokkan, kan? bila dua-dua dah ada mulut, lagi meriah rumah jadinya... hehehe

bonda dadif aka akish said...

mek!!mulatnye si ecah nih....geram nengok...

abg rafiq...pinjam adek mulih???

lydzar said...

rela digodek ye. hahaha tunggu turn adik pulak godek abang.

So skg ni rose tandem nurse dorang ke?

ch@ said...

bagusnyaaa abg tu kan? syg kan adik. best je tgk. kita pun sonot tgk dorg main, kadang2 nk lepaskan je oni jaga aie. tapi skjp je la pun. hahaa.

mrs.ecam said...

nmpk si abg moke yg pnyayang la...heeeeeeeeeee

Nadiah Sidek said...

bagusnya diorang. 2 orang kat rumah ni asyik berkelahi je..pening kepala dibuatnya :p

pizet said...

abg kalau x buli adik ok lah..syauqi pagi2 dah ajak adik dia gusti...x pun nak pijak bontot adik..mana la mak dia x jd hulk

Dilla Ady said...

sejuk mata tgk abg leh terima adiknye dgn baik..

tak mo buli2 adik tau abg!

KuNanGKuNanG said...

habisla adik asik kene kacau ngan abg..huhu

Zue AnnaLeeya said...

mmg gitulah rose....
masa adik kt dlm perut diaorg mcm wat pangai sket kan???
tp bila adik dah dpn mata, mmg akan syg lebih2...
mmg adik kene gomol sokmolah... hehehe

Ena said...

bagus betul lah abang long ni...

Salina@IbuAqil said...

alolololo comelnya.. sejuk nengoknya.. ;)

ana said...

bestnye dpt sepasang...tahniah rose.

ADEEYA said...

HB Rafiq :) hihi comelll je dua2 :D

Nida said...

salam...

Sebenarnya anak ramai senang bila dah besar.. nanti yang sorang sapu sampah, yang sorang basuh pinggan, yg sorang masak.. ibunya jadi pengarah..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..sweetnye tgk dua beradik nie..
Bilalah Qis nak jdi kak long.. :)

wan nurul hezrina said...

umur rafiq lebih kurang merahjer..nampak pandai tuh jaga adek=)merah oklah ngan sofia tapi mainannya kdg2 ganaih..takooot nak lepa..huhu

aLyNnZ said...

ala sayangnyer abg rafiq kat adik yerr..bolatnyer aisha geramm..