Friday, December 23, 2011

Totis ..Dulu & Kini

Assalamualaikum

asyik cite2 pasal aishah je kan..kite cite pasal rafiq plak..ape citerla si abang ni ye..ehehe
Rafiq ni tak lokek barang dia. semua barang2 dia masa kecik dah diberikan kat adik. tapi dalam banyak2..2 benda je dia taknak kasi..iaitu Totis & bantal bentuk butterfly..
bila aku nak kasi aishah..cepat2 dia amek then cakap.."ni afiiii..." (ni rafiq punyer)
ehhehehe
aku cakapla adik nak pinjam je..kdg2 dia bagi..kdg2 tak pon..huhu. tgk mood dia.

sape2 yg selalu baca blog aku dari dulu sure penah tengok totis ni kan?





waa sayang tol ngan totisnye..umor rafiq masa ni 5 bulan ++


pstu aku ingatkan, dah besarni takde dah nak main ngan totis..upenye tidakkk...kdg2 ke hulu ke hilir bawak. isk. boboi men anak patung ka??

jom tengok ape nasib totis skang..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

scroll lagi..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tadaaaa




terkejot mak noks! dia jadikan totis baby! huhu sabar jela..


aishah terkebil2 tengok si abang men totis..ehehehhe

woweee cuti 3 hari..bes2..masa utk train aishah minum guna botol! caiyok ros..


merry christmas utk semua yg merayakannya....

selamat berhujung minggu....:-):-)

15 comments:

ch@ said...

comellll. smua comel. totis, rafiq dan aishah. alaaa rafiq nak ada baby mcm ibu juga. bakal bapa penyayang ni. ehehe. totis tuuu, kita dh lama simpan impian nk beli since belikan member hari tu.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ehehe... sweet je si Rafiq ni ngan totisnya...

**geram tengok Aisyah... bam bam pipi dia... comel....

lydzar said...

meh, aunty nk pinjam totis rafiq. boleh tak

Dalila Hamid said...

pinjam totis ... comel la pulak..

Lady of Leisure said...

amboiii sayangnya kat totis diaaaaaaa... hehe

wahida said...

sayang totis ye rafiq...siap pakaikan diaper lagi...rafiq dari kecik sampai skang comel je dia...

aishah pun comel...

Papa Mifz said...

wah dio pakai kan totis pampers..hehe cute..

* umur Mifz 14 bulan..:)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@ch@
comel cam mak dia tak? agagaga skang takde dah cha..baru2ni akak pegi gak cari kat pasar payang..tapi dah yilek poci. patung2 lain je ade

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@~~*Lady Salwa*~~
boboi pon nak men anak patung ehuhuhuhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@lydzar
takleh aunti..ni afi punye..ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Dalila Hamid
eheheh kenot.:-P

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Lady of Leisure
:-) ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@wahida
budak2 skang mmg kretippp
maceh aunti wahida..mak dia pon comel gak kan..agagagaga

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Papa Mifz
ini budak suka ikut semua benda yg mak dia buat..bahaya pon ade ehehehe

aLyNnZ said...

lawa lagi totis ragik yer..danish pun ada gak toys kesayangan yg dia panggil kiki tapi dah pusam masam dah warna kiki dia tu..huhu..