Friday, March 16, 2012

Most Photogenic Baby Contest

Assalamualaikum..

semalam aku ade join contest kat FB..tengok ramai duk join..aku pon sekali la join. Dah lama giler tak join contest & ini 1st time aku join contest yg need vote LIKE kat FB..

jom tengok gambar mana aku pertaruhkan..


tadaa...eheheh
posing mautt mek aishah..

jom vote kat pic aishah tu....
Klik LIKE k...thank you sooo much! 

aku teringin adiah2 yg utk bakal pemenang tu..sbb dpt pam susu mezzo unimom n mcm2 lagi kelengkapan utk pengepam susu tegar cam aku..ahahaha..

"time kacih auntie n uncle semua vote aishah...nnti aishah lanjer eksrem.."
~lalalalalalaaa.....



thanx utk suami tercinta yg support aku utk contest ni..siap tulih kat wall kwn2 dia kat FB..

"Kawan2 tolong LIKE gambor anak aku ...Support wife aku, masuk contest. Kalau korg tak LIKE aku unfriend semua org. Hahahha! Kerjasama tuan-puan saya dahulukan dgn ucapan terima kasih"


kah kah kah..lawak tol laki aku ni..


thanx juga utk kwn2 yg dah vote kat situ...i lap u so much!


jgn lupe vote k and happy weekend! 
daaaaa


23 comments:

Cik Aada said...

hahaha...tak tahan nk unfriend.. :D
jap nak g like..haha.

oh pinjam dak kecik ni seminggu kak...;)

Suliana said...

ala comelnya.. mmg fotogenik.. anak dara la katakan :-) nnti su like. pic aisyah humairah dah masuk dalam list eyriqazz.. nnti leh like k :-)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150575645515927&set=a.10150563502680927.364346.294601445926&type=1&theater

KuNanGKuNanG said...

amboi..leh jadi model ni..

ikut gaya sape la ni ye..he3

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

daa...da...vote...gud luck

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

daa...da...vote...gud luck

~Siti Hajar~ said...

alololo comey anak dara mu nih, tersipu2 senyum gitu, manis je...

Good Luck Rose!

rynas said...

pandainya pose..comel sangat hehhehe

nur said...

amboi2, bukan main bergaya lagi anak dara ni... Good luck rose, moge dpt hadiah yg diidamkan :), Insya Allah

Cik Rose Cute said...

Good Lucky!!!...hihihi tomei...

mama_umar_maryam said...

amboihh,kemain!!all d best aisyah!!

mamashikin said...

alahai comelnya aishah..geram laaaa..

MrS. F!zA said...

tomeinya aisyah..geram tgk dia pakai hairband..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Cik Aada
macih acik adah dah vote utk aishah...:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Suliana
thanx sue dah vote utk aishah..sy dah vote juga utk ur aisyah...:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN
maceh auntie..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@rynas
auntie rynas jgn lupa vote ye ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@nur
maceh kak nur...aminn tapi cam susah je nakmenang sbb depa ni ade komuniti LIKE2 ni..sy tak penah join..camno nak dpt vote tinggi huhuhu tapi takpela saja2 masuk ja pon..tamo fraud LIKE click..tak ikhlas je

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Cik Rose Cute
maceh acik rose..dah vote...:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mama_umar_maryam
maceh..takmo clik utk aishah ka? ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mamashikin
sila geram..grrrrrrr hehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@MrS. F!zA
maceh auntie fiza...:-)
haa if kuor bb gurl abisla tu sure penuh riben nnti ateh pala..wekkeke

Teratak Hami said...

laaaaaaaa, aishah ke? Now jugak akak gie vote.

wan nurul hezrina said...

kalau dah vote aii inform u kay laling?hehe cute aisyah=)