Tuesday, March 27, 2012

Bukan Rumah Mawi Jer Kena Rompak..Tapi PC Aku Pun Kena Rompak!

Assalamualaikum....


Errr Pc kene rompak? eheheh tak2..teman guro ajer..jgn mare arr..

since last week, pc kene amek sbb dah abis tender sewaanya..so arini kami dpt PC baru. Fuh2 dpt Pc baru harusla semangat kerja pon baru kan kan kan kan...*wink*


kosong...since last week..sib baik ade HP leh berFB..tapi nak update blog via Hp sgt2la tak gemor..sbb tak puas je rasa..


then pagi2 tadi dah sampai kotak2nye..ade dalam 50 org staf jugak la yg dpt PC baru..yg lain2 tu tender lain & ade yg mmg harta kekal ofis cam Mac utk Pereka2 kat sini..



tengok ajela pagi2 tadi..tak sabar nak suh org tu pasang..ahahahah mati kutu wehhh takde PC!



tengah pasang..



tadaa...new Pc..new mood! ahaks!
wide screen..i like!



oh ya, pasal cite umah mawi kene rompak tu..leh baca SINI



10 comments:

Fieza79 said...

bestnya pc baru..keje pun smangat jd nya...hihii

dh buh link..copy dri KIM group..hehee tq ingt kan...jenuh pi cri balik dlm doc sb copy tu dh lma..huhuu

~Siti Hajar~ said...

Wah! makin rajin la update blog & fb pasni, dpt pc baru la katakan...haha

Zue AnnaLeeya said...

ecehhh.... tajuk poyo jer rose nih... hahaha....

pc baru lbh semangatla nnti erk... hehee..

Cho Zila said...

pc baru memang terasa semangatnyer lain sikitkan....
lepaihtu dah tak berapa nak rajin dah... jangan gitu...

LYAfrina said...

hehe..lg semnagat guna pc baru ni...

Ibuhani said...

PC baru maka mood keje pun mesti baru! Slmt berkeje Rose!

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat pc baru, macam opis kami ni nak beli 1 pc baru pun jenuh..

mama_umar_maryam said...

luas..luas screennye..hehehe,smgt keje okeh!dan smgt nk letak gmbr anak2 !hehehe

pizet said...

pz x dak pc jugak ni..screen ada, keyborad ada tp cpu rosak..katanya motherboard lambat jugak tu..hukhuk..keciwa lebih sebab keja2 jammed semua

Izan Ishak said...

bestnya dpt pc baru mekrose... semangat pun menggebu2 je dtg keje tiap hari ye!