Friday, March 26, 2010

Beautiful Blogger Award

Hoho..musim bagi award datang kembali eh..meriah sungguh..tapi aku rasa di awal aku menyebukkan diri aku dalam dunia blog ni...laaaagi meriah. sampai ade ketika tu..posting hanya award manjang..aku pernah dpt dari honeylemon..tapi tak sempat amek kak honey dah stop berblog plak..agagaga...

sat lagi musim berkontest sunyi sepi...musim bagi award plak dtg kembali..hehe..meriah sungguh ye dunia blog ni..terutama the mommies la...:-)





Thanks & Link The Person That Gave U Da Award

Thanx to 2 kawan blogger aku yang amat baik hati bagi award ni kat aku..iaitu Lynn Nasir, Chugie, Lily, Fiza & Ena, Alynnz, Aisha...millions thanx to them!


Pass Da Award Onto 15 Bloggers You've Recently Discovered & Think Are Fantastic..

Aku rasa dah ramai sgt kot duk pas2 baton award nih..event dah agak terlmbt nak bagi,aku nak adiahkan jugakla..untuk menghargai kwn2 ku ini sebab selalu dtg blog n komen kat sini...tanpa anda..sunyila blog ni...:-)


SEMUA FOLLOWER ...Jangan segan ye..amekla award dari aku ni..:-)


Contact Said Blogs & Let Them Know They've Won Da Award..


State 7 Things About Yourself..
  1. addicted with Breastfeeding, Cloth Dyper & Babywearing
  2. Terlalu sayangkan family...suami, anak, mak, kakak2, abang2..jgn cuba utk kutuk depa..siap korang..aku lazer la sape2 yg kutuk2 depa nih..agagagaga
  3. sangat sensitif..cepat kuar air mata
  4. suka nyanyi - zaman belajar aktif bernasyid - solo gitu..wehehehe
  5. tak penyabar..suka membuat sesuatu terburu2...then menyesal bila dah buat silap..aisey!
  6. sangat senang untuk tegur org tak dikenali..ajak sembang
  7. geli katak, tikus, lipas, cicak, ulat...no no no no to this menantang...
ade lagi..tapi dia dah mintak 7 aku bagi 7 jelah eh...ahahahahha


Ari ni dah hari jumaat kan...
Aku rasa cam baru lagi ari jumaat
Tup2..daaahh ari ni ari jumaat...

ape aku melalut ni..wehehehhe....bkn ape..esok lusa leh berkepit ngan anak & somi..ari cuti yg paling ditunggu...kan kan kan...

happy weekend...

ok..daaa....:-)

8 comments:

Ena said...

Rose,

ena pun ade kasi award nie tau.. hu3x.. sabtu lepas sudaaa.. mrmm..agaknye ena lupe nak bgtahu kot.. ho3x..

Siti said...

hehehe....ena dah majuk dah tu...
siti ad dpt gak award ni..tapi lum sempat publish lagi.

chugie said...

cam bermusim plak kn?? bila contest, contest je manjang.. bila award.. award je ler manjang..

bestnye dapat berkepit ngn anak weekend.. saya kene keje this weekend! menci lah..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hu..hu...tk de sape nak bagi kiter award tu...sedey nyer

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
sori sy terlepas pandang posting ena tu..thanx ye..dah tambah dah nama ena kat situ..thanx..maybe sbb ena dok kabor kot ade award utk sy..

jgn majuk ye..eheheh
:-)

siti,
ena majuk kejap je..wekkeke
cepat mak iti..kang org dah lama wat posting tibe2 mak iti baru nak wat..ehehe

chugie,
yes..mmg bermusim benda nih..:-)

anje,
alor..nama dia anje..cutenye..
jgn lupe amek award ni ye..:-)

Dee said...

thx rose..k dee dh dpt byk..tp x gak tepek2..x sempat..hehehe..

aLyNnZ said...

hehe..sama larr alin pun bkn jenis yg penyabar sgt..biler cr brg slalu xjumpe..klau husband cr jumpe jerr..

hajarus said...

macih k rose... ;d