Thursday, March 18, 2010

Mouse Maniac!


Yey! akhirnya siap juga key in data dalam SPSS *mizan, kite dah siapkan! yey*
Aku nak berlalalala kejap. Nanti aku update lagi pasal check up rafiq just now plak k..wekekkeke..bukan senang aku nak update dalam satu hari ade 2-3 entry ni..eheheh...*sat lagi ade lagi ni komen dari ano tak bernama* wakakakkaka...lawak lawak..(if korang nak tahu pasal komen ano ni, leh la tgk kat komen posting kat bwah ni..eheheh)


Kalian tahu tak nape aku kdg2 jaarang update? haaa...Nila punce sebenar!!
Kat umah aku dah takleh nak update n berblogwalking langsung!
bila dia tido time aku nak kemas2 umah dan me me me semua la kan..bila dah siap semua baru leh berblog..tak sampai 10 minit, dia akan jaga..uwaaaaaa...

pantang tengok aku bukak lappy..dia akan berusaha untuk mendapatkannya..bila dah dekat..ape dia terjah dulu??
of koz la cik sitikus tu....ish ish ish...



Inila dia nye si botakku itu..Macam sedap je cik siti tu dia gigit..
uhuhu..layan jela dia tu..ngeeee



18 comments:

MamaCira said...

rose aku nak tergelak tgk gambar rafiq kali ni..
nanti ko akan tau jugak hujung bulan ni!!
bagi can dulu aku gelak yer...
hahahahaha....

MamaCira said...

pasal si ANO tu
ko jgn layan la..
lagi ko layan lagi dia suke
ngeee..

Ena said...

keh keh keh..

mase utk mu lak rose.. eheheh..

rafiq rase sedap tu rose.. cam rase strawberry kot..

Larikkkkss!!

Anonymous said...

bukannya apa..sekadar mengingatkan dan jangan bangga plak bila buat menda2 tak elok. Esok2 kalau anak nakal ke apa, baru nak fikir kenapa anak jadik mcm tu. Padahal bagi anak makan gaji yang tak berkat. Cara tulis macam takde rasa bersalah. Keje ngan Kerajaan, gaji dibayar oleh pembayar cukai mcm aku..so pikir2kanlah.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

laini::
eheheh..ok2..nampak gayanye semua tekaan aku pada gambar contest ko tu salah la ye..wekekke

betul la laini, ano tu komen lagi..wakakak..ok2 aku tak layan dah

jom gelak sama2..=))

ena::
ye mek na..bos takdok. suka suki wat posting byk2..
sedap kot ena..tu geget2..eheheh

ano::
bila ko cakap pasal cukai2 & bak2 pekerja kerajaan ni. teringat pada salah seorang pengomen tetap kat blog suami aku..ko ni mesti datang dari akubetul kan? ehehhe

i know u...:-) *wink*

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oh ya ano, suami aku pon bulan2 bayor cukai tinggi kan main..i know how u feel..wekekkeke

Anonymous said...

tak kisah siapa saya.. cuma fikirkan je komen saya tu..
kena selalu dengar ceramah ostaz2 baru la tahu mana yang halal, haram yang berkat atau tak..
tak kenal laki ko..bangga ek nak citer laki bayar cukai tinggi ...hahah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bes jugak balas2 komen ngan ano ni. time2 free camni leh la layan ko ano.

oh ya, ko dtg blog aku ni pon dah kira time keje ko kan? ooo..tu kira halal eh? hehe..matlamat menghalalkan cara ye..gud2..i like..*wink*

Anonymous said...

ko tak kenal aku, tapi aku tau la level apa ko kat gomen tu..
biasanya kalau mende benar org komen, biasanya blogger akan pikir, dan kalau betul komen tu takkan nak pertikaikan..
tapi ko lain plak ye..
hmmm

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak. dah terkena kat batang idung sendiri ke? ahahha..pastu putar belit plak ayat che..wekekke

Anonymous said...

aku tau ko tengah keje buat menda2 personal, sbb tu aku tegur..sbb ko cerita waktu pejabat ko buat menda2 tu. in fact skrg pun ko tgh keje gak kan...
sebenarnya it is up 2 u...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla..aku pon dah nak post posting baru ni..

memandangkan aku level bwah je kat gomen ni n tak berapa cerdik cam ko kan...

aku mintak maafla ade2 ape2 silap ke salah ke aku taip..

sila la datang selalu blog aku yg tak seberapa ni ye...:-)

Anonymous said...

likewise..kalau ko tak senang ngan komen aku, aku minta maaf juga..

MamaCira said...

kepada ANO,
apa yang kau katakan tu mmg BETUL
aku sokong 100%
kita keje carik duit halal untuk anak
semua ibu bapa nak anak jadi org baik
tak kisah ibu bapa itu kerja apa sekali pun

tapi cara kau memberi nasihat itu adalah SALAH
cara kau seakan² MENGHENTAM dan MEMALUKAN tuan punya blog
itu juga adalah salah dari segi agama

kita sesama islam kena jaga air muka sesama kita
bukan nasihat dgn cara memalukan

kalau betul ikhlas nak memberi nasihat
banyak caranya
mintak email tuan punya blog
lepas tu emaillah secara peribadi
tuan rumah akan lebih menghargainya

sama² kita muhasabah diri
yang baik kita ambil
yang buruk kita jauhkan
Allahuaklam...

Dee said...

tikus tu nyala2..tu yg rafiq terpikat..hehehe...

to cik ano..bacalah apa yg mamacira tulis tu..rasanya itu tindakan yg plg bijaksana..umpama tarik rambut dlm tepung..rambut x putus, tepung x berselerak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

laini,
jgn ditegur laini. nnti melenting.
dia kan ala2 nabi. suci bersih takde buat salah & perfect! ahahaha

thanx beb. betul kate ko tu. tapi bila difikir2, ade ke seorang pekerja yang terlalu baik kat donia ni sampai takde curi langsung masa keje wat perkara personal eh? oh donia..donia...

kak dee,
yela kak..kan merah je kaler dia..kita pon dulu2 mula2 kuar tikus optik ni cam jakun gak..eehehe

Ieza said...

siapa ano tu..bukan main lagi bercakap..apa masalah dia tuh..x faham sungguh la..lain kali rose jangan layan sangat..biar dia meroyan sendiri..

ieza sebenarnya nk komen kn si rafiq yg gigit mouse tu..habis terang mulut dia..menyala2..
dh masuk ruangan komen terbaca lak komen si ano ni..ish2..dari tersengeh2 tengok gelagat rafiq jadi terkedu lak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ieza,
ano tu mmg meroyan..biorla dia..ehehhe

thanx singgah sini tgk rafiq..mmg bes pon tgk dia makan mouse tu..lepas sy amek terus menjerit2 marah..uhuhu