Thursday, March 25, 2010

Mamat..Buat ape tu?? part 1

Ari ni kejer masih kejor aku... so takleh nak potpet panjang2...

mlm td aku saje2 la duk snap2 gambor mamat aku ni..aku kan pensnap gambor tegarrrrrr..LOL! Pantang tgk gelagat mamat aku sorang tu wat benda2 yg aku rasa lucu/benda baru..aku akan snap! anda juge pasti begitu kan *ayat skema weh*

Apekebender yg aku rasa lucu sgt tu? padahal org lain tak rasa lucu pong agagagagaagagaga..









Inila hasilnya..Kueh Gulung versi mamat rafiq...kuikui...



SEKIAN, TERIMA KASIH


p/s: ari ni somi aku otstesen lagi. mati kutu lagi mlm ni takde kwn sembang.

p/s/s: ari ni gaji kan kawang2??? ape lagi, moh p cucuk duit..=))


15 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

eh, rafiq dah pandai main gulung toto! lawok! pastu dia pandai buka sendiri tak?

~~*Ummi AFD*~~ said...

senyum sampai ke telinga tengok gambar tu... kelakar yang cumel... herm, camna tu... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

fiza:
mule2 sy amek gambor dia duk belek2 je toto tu..dah abis basuh pinggan tgk budak tu dah nak gulung diri dalam toto..huhuh

dia leh bukak balik fiza..toto kecik je tu..:-)

sal:
lepas snap2 sy pon gelak sorang2 tgk gelagat mat rafiq nih ..huhuh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ahaks..Rafiq pandai dh tarik toto..
Pastu guling2 dh jd kueh Gulung..
hehehe.. :)

chugie said...

ooo rafiq main sorok dalam toto ye?? uhuhu..

siannye awak..selamat ade 'mamat' tu heheh..

dh gaji?? awalnye.. syok2! p shopping2 k..

Mr. Right said...
This comment has been removed by the author.
Mr. Right said...

Adakah oleh kerana ada orang nak belanja makan Secret Recipe outstation akan dicancel atau ditundakan?... mungkin.

Hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lily:
eeheh..swiss roll....agagga

chugie:
huhu..mane datang tah akal nak gulungkan diri dalam toto..

psstt..gomen dah gaji..ngeee

akubetul:
itu if sajork..kang sat lagi call..yang abg on d way..uwaaaaa...

offer lanjer SR utk ari ni je yep..ngeeeeee

Ena said...

ahahhahah.. kelakar la rafiq tu..sgt comey dok lam toto tu...
nasib baik x tutp muke dier.. bijaknyerrr..

MOMMY NADIA said...

hehehe..kueh toto gulong!!
gaji yeay!!
boley shopp' le :)
so mlm ni ape lagik..shopp' aje la..

Uda said...

hehehe macam popia pulak.. suka main golek2.. gulung2 yer..

mamalieyna said...

hahaha..pandai dak rafiq hiburkan hati ibu dia eh..^_^..suka tengok aksi2 cenggini! memang seharusnya disnap..hehe..

waa demo dh gaji, den ni lom laeii, tp leh la pau en suami..hehe..

Mimie Fazira said...

wahhh ... gomen dah gaji ye ... private belum .... esok baru gaji ...

lasak rafiq ni ... dgn toto pun jadi main ... heheheh

Ammi Sara said...

Rafiq, semalam waidi pun wat cam g2, dia guling2 atas katil, ammi tgh tapis air, tibe2 dgr nangis, ingatkan jatuh katil. rupenye dah telangkup selimut kat muka tak reti bukak.

Ishh..nasib baik dia nangis, if tak tak taula..
Dia guling industan dr ujung ke ujung, then guling sana semula tarik selimut sekali. mcm2!ammi ni tak boleh lepa lgsg..huhu..

takde lak ammi snap pix, panic takut xleh nafas,suspens tul...

hajarus said...

alalala comeynyer aksi rafiq...