Tuesday, March 23, 2010

Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway

Saat yang dinanti oleh Cat dah tiba..tup2 e-ein dah berumur satu tahun. Means, dah setahun aku follow blog ni sbb 1st time aku baca blog cat ialah masa announcement ttg kelahiran e-ein..cam tak caya pon ade..dah besor budak nih..ehehe

ok2..Aku nak join kategori B iaitu sertakan gambar bersama anak tersayang dengan babywearing. Dan aku seadonye mmg tengah menggunakan Ring Sling..memang berbaloi ade benda ni. If nak kuar rumah sorang2 tanpa suami, benda alah ni la yg tolong aku kendong rafiq ke hulu ke hilir..ehehhe....

hadiah untuk bakal pemenang adalah dari Snugbaby.com.
wehoo..ape lagi...mohler kite reramai joing...nak tahu lebih lanjut pasal contest ni..mohler terjah SINI





Inila gambar yang dipertaruhkan.. Rafiq mmg sangat enjoy bila ade dalam ringsling bersama aku. Maybe dia rasa sangat2 rapat dan dekat dengan aku. Position yang digemari..tummy to tummy...:-)



Nama Anak: Muhammad Amzar Rafiq Affandi
Tarikh Lahir: 15 Julai 2009


wish the luck! :-)


For e-ein...Happy 1st birthday ye cayang...jgn nakal2 tau..:-)


13 comments:

LYaFRINA said...

Gud luck ROSE !!!
lya join gak.. tp just ktegori A.. hehehe

Mama_Aqish said...

wah cayok2 rajin join contest...moga murah rezeki leh menang k

Ena said...

Wahhh.. hepi nyer dua beranak nie.. sangat suke dengan picture nie.. so sweet..

gd luck ye rose.. ^_^

Dee said...

good luck!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gudluck dear.. =D
ada peluang menang, ceria amat!!!

~~*Ummi AFD*~~ said...

Gud luck...

Comei si rafiq dalam sling tu... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck!!

Happy nyer Rafiq.. :)

Ieza said...

good luck..

Siti said...

Good Luck Rose..Cute jer gambar nih...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya: thanx. ye tau, nmpk nama lya :-)

mama aqish: kene rajin, if ade rezeki leh adiah..heheh..thanx..:-)

ena: thanx mek na..masin mulut mu.:-)

kak dee:thanx akak..:-)

leily: aminnnngggg...:-)

sal: ehehe..cam anak kanggaroo eh..thanx ye..:-)

lily: happy la, sbb ade ibu dia.. thanx lily..:-)

ieza: thanx...:-)

siti: heheh..thanx siti..:-)

Uda said...

good luck rose and Rafiq

hehehe sy masuk kategori A jer..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

thanx uda..:-)

MamaCira said...

sgt suke tkg pic korang bedua ni!
comel loteee...
gud luck!!