Wednesday, January 11, 2012

Kembali Ber-Babywearing

Assalamualaikum...

sekian lama SSC rafiq tersimpan dalam kotak..kini dah dikeluarkan kembali..yehaa..masa utk adiknye plak! aku beli kat SnuggBaby. leh cuci mata kat sini if nak tengok..byk lagi SSC yg ade..owner dia Liza Yaakub sgt2 friendly..tak pernah jumpe pon. biasa chat via email aje..:-)

since Aishah dah nak masuk 4 bulan, so its the perfect time utk serasikan Aishah dengan carrier ni. Bukan apa, takut dia takmo duduk nanti!

Alhamdulillah, 1st day pakai even mek Aishah nampak gelisah..sempat jugakla dia lelapkan mata setengah jam dalam dakapan ibu. ehehhe.



 sambil2 tu rafiq sempat main2 ngan adik dia..eheh so sweet


 fuh fuh..satu 13kg..satu lagi dekat 6kg..reput tulang mak! ahahah


MMmm cak!!



makan2 kat Ani Sup Utara Plaza Alam Sentral..gambar gelap. tak sempat nak edit bagai noks! mak bzzz...imagine2 sendirila muka demer..huhu


ok..selamat sudah tempek2 gambor kejadian sabtu lepas..fuh. if tak tempek sini. alamatnye terperam dalam pc..kwang2..


daaa....bz bz bz bz..

14 comments:

*azni* said...

kuatnye rose,boleh dukung aishah dgn rafiq..hehe..azni mmg tak larat..ziyyad saje dah 7kg,belum taruk abg dia lg..fengsan woo...

ch@ said...

hahaha, gagah akak dukung dak dua tu, kita blm cuba lagi, dukung aie tu pun lenguh smua sendi. baru 7kg. comel aishah jengah drpd babywearing tu. hahaaa.

Fieza79 said...

kfieza konfem tak larat nak jalan lama2 walau pakai baby carrier tu rose...maklum jela bdn keding hehee...selesa usung stroller ke mana2 tp tmpt yg sempit dn sesak pyh gak la kan...

mamashikin said...

comelnya aishah...tempek la bnyak2 sket gambar dia..hehe

Izan Ishak said...

comelnya aishah dok dalam tu.. cool aje dia ye...

Imah Dinor said...

emm imah masa anak ptama merasa la guna tu...sbb blk kg jauh keta lum beli hu....tp best selamat n selesa...

Teratak Hami said...

bestnya baby Aishah dalam dakapan ibu :-)

hajarus said...

comey aishah... elok ja diam dier dok camtu.. hehe... gud2...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye aisha.baik jer dia dok dlm tu..^^

Ena said...

alahai..

dua dua ibu dokong.. kalo ena memg kompem dah tak rebeh.. heheh

KuNanGKuNanG said...

dukung dua2 nasib baik mamanye x rebah..he3

eB ezrin said...

aaaaaaaaaaa, comelnyer :)

Ruziawati Yusof said...

yeah.. ibu kuat dan gagah!!

comel anak2 u rose.. jaga mereka baik2 ok darling?

wan nurul hezrina said...

hoho kalu dukung merah 13kilo...sofia 8kilo..mak aii tertisumbam ketanahlah jawabnya daku..hehe