Tuesday, January 3, 2012

Kotak Jerit Shoutmix! & Selamat Tahun Baru....

Assalamualaikum..

baru sempt nak bersiaran. Entry pembuka 2012..bila tgk blog archive, wohoo..dah dekat 4 tahun upernyer berblog. berbagai kisah suka duka aku catit kat sini. tula gunanya berblog ni. as diary yg tak perlu ditulis ngan tangan. sesungguhnye aku amat tak suke menulissss guna tangan..heeeee. dah tulisan pon cakar ayam kan..ngeh!

ok2..ni ha nak cite kotak jerit kat tepi tu dah tak available plak..aku tau, byk lagi jenis kotak jerit yg leh guna..tapi tetap setia ngan shoutmix. tup2 dah tak available plak utk yg free punyer. kene bayar la tu eh? huhuh sorila..teman suka barang free je..:-P so, pasni aku akan kuarkan kotak jerit. if ade sapa2 yg sudi tinggal komen kat blog ni..leh la komen kat posting..:-)

sooooooooo...tahun baru..azam pon kenela baru kan? ahaks. byk azam2 tahun lepas tak dapat nak kotakan. kita hanya merancang..tuhan yg tentukan. ye dop? ermm..yg pasti satu azam yg aku simpan selama ni..nak anak 2 org by 2011..alhamdulillah Allah makbulkan..syukur...penutup tirai azam yg dah dipenuhi tahun 2011 ialah a Baby gurl yg sgt comel di mata aku. di mata org len tak comel lantak kome la kan..hahahaha...

pasl sambutan new year ke apa..kami mmg tak pernah celebrate pon. duk umah je tengok tv & tengok persembahan bunga api free dari i-city. tapi tahun ni, aku balik kg hubby..so takdela tgk bunga api..jln2 umah onyang rafiq n aishah..jenguk2 insan2 yg dimamah usia..i like!




abang rafiq & adik aishah @ umah onyang, air kuning perak, 1/1/2012




bye 2011...welkam 2012...:-)


15 comments:

eB ezrin said...

4 taun dh yer ros. lamer tuh. tahniah :)

Salina@IbuAqil said...

4 tahun dah?!! Hebat sis!!! Semoga terus sukses ye.. :)

*azni* said...

tahniah..dah 4 thn..lame tu..

Ieda Al-Habsyi said...

slamat tahun baru beb! :)

mamalieyna said...

happy new year rose~

samalah azam kita by 2011 dpt 2nd baby..Alhamdulillah..penutup tahun 2011~

moga azam 2012 plak dimakbulkan ye..Amin,,

Lily@MamaZaraZareef said...

salam rose..lame x tinggal komen kt cni..apepon,slamat tahun baru ye. suke sgt tgk gambr rafiq ngan aisyah tu..:D

ch@ said...

kira jalan-jalan gak la tu, blik kampung. drpd i ni haaa, melepek kat rumah sepanjang hari, dah la beday surprise tak jadi. menci tau. hahaaa.

Ena said...

ouh... lebih kurang la kot.. tp ena kena tunggu ujung bulan ogos la kot baru cukup 4 tahun..

sama la .. cam tak bes pulak kotak jert dah tak available..

hajarus said...

selamat tahun baru mek rose... :)

mekchu said...

ohhh patutlah shoutmix mekchu pun not available.. jom kita remove sama2..

Selamat tahun BAHARU 2012 :)

ajumohit said...

salam tahun baru mek rose, a;ah shoutmix kene tukar baru kan, comel tgk rafiq dan aishah tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Tahun Baru Rose..
Moga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya..^^

maszmadi said...

owh... dah kena bayar plak ker... huhu masz pon suka yang free2 jerk.. hehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sayang betul rafiq kat adeq dia ek...so sweet gambo tu

Teratak Hami said...

sampai today akak takde lagi azam tahun baru :-) Mungkin macam biasa2 je, nak besarkan anak2 bersama suami tersayang. Nak carik duit then boleh jalan ...