Tuesday, January 31, 2012

Our New Ride...

Assalamulaikum..

petang ni baru bersiaran..pagi tadi gigih pegi dengor amanat tahun baharu dari dato' vc..huhu..skang ni mata dah kuyu ngantuk sbb tadi sejuk ketor2 dalam DATC..bapakla sejuk dalam tu.ptg ni utk staff akademik sajork. so kuli2 cam aku takyahla nak semakkan dewan tu lagi..

tengok pada tajuk sure ingat aku beli kete baru kan? eehhe eh idak2..teman idokla kaye benor nok beli kete baru semedang..hehe. ni ha..rafiq n aishah skang kongsi kete. har har..kete apa? stroller la..

rafiq kdg2 mintak di dokong if jln2 kat pasaraya. penat kan..dah puas dia tawaf lari2 sure mintak dokong. so aku terpandangla ade org lain buh anak dlm satu stroller..ingatkan tak muek..sekali ngam2 hooo..okla tu..aishah baik punyer landing kat belakang, abang rafiq sipi2 je duk depan takut terduduk ateh adik..gud abang!



weeeee....bes2. adik syiokk landing kat belakang ehhehe


ingatkan buat ape..upenye icap jari daaa..nyot nyot nyot..


baju merah2 ye..mood gong xi fa chai lah! hehe kami jln2 kat jusco mlm ahad yg lepas..balik2 je umah rafiq kroohh krooh tido terus kepenatan. 


24 comments:

wan nurul hezrina said...

rafiq mmg good boy..sayang toll kat aisyah=)suka tgk sweet jerk.tak mcm merah sik buli sofia jerk.hikhik

Suliana said...

Rafiq xde stroller ke b4 this? Sng kan sumbat je dua2 dlm tu.hihi. Aqil lbh suka lari2 dari naik stroller.hehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@wan nurul hezrina
ya ka..mmg sama jantina camtu kot..anak kakak sy pon camtu bertelagah je demer 2 org tuu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Suliana
suee...lupe nak mention..tu stroller rafiq dulu2 la tu eheheh

rafiq pon suke lari2..tapi dah penat mintak dokong..penat nak dokong dia dah 14kg ehehe

~Siti Hajar~ said...

Gd boy abg Rafiq, sanggup dok sipi2 sbb takut tduduk ateh adik yer...

Aishah pun gd girl, senyap je nyot nyot jari..hehe

ajumohit said...

Hehe masa najwa Dan Najiha kecik2 dulu2 mcm ni lah rose, mmg comel tgk rafiq and aishah naik stroller gini

Izan Ishak said...

baagusnya abg rafiq naik depan adik aishah kat blkang... tak kisahlah sipi2 pun...

nur said...

bagus la abg rafiq ni.... dapat duk depan pun jadi la asalkan si aisyah bahagia di belakang... cute la gambar dia org ni rose!

mamalieyna said...

kongsi kereta nampak dua beradik ni..bagus2x..ada rasa ingin berkongsi..good boy abang rafiq.. ^_^

Dee said...

suka header..aishah sgt comel..oklah dua2 boleh naik stroller..tp lama2 tak muatlah tu..abg rafiq jgn smpi adik terpenyek eh..hehehe..

Imah Dinor said...

comelnya aisha header baru ke...
good boy rafiq boleh kongsi2 dgn adik ye....

mama_umar_maryam said...

adek isap jari ye!!comel2..senang mmg pki stroller camni..angkut 2 org skali

Fieza79 said...

hehee sweet nyonyott jari...sama cm firas jgk rose...suka sgt hisap ibu jari lately ni..

Hanis Azla said...

comel aje header dia.. akak pun dulu, sumbat aje anak dalam troli tu sekali.. senang.. cuma nak menolak tu terasa berat sikitlah..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@~Siti Hajar~
hehhe..harap2 gud boy sampai bila2 aminn

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@ajumohit
bila tgk org len buat camni teruss dpt idea nak buat gak ehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Izan Ishak
janji leh naik sama2 ye dak..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@nur
ye kak nur..adiknye bahagia di belakang isap jari weeeee

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mamalieyna
nnti mek na buat camni gak la if arip penat jalan2 eheheh

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Dee
tula..kejap je tuu kang tak muek la tuu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Imah Dinor
macih...heheheh

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mama_umar_maryam
tapi tula zety..kejap jela leh buat camni..kang adik makin besor tak muek la nii hehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Fieza79
laa ya ka..bagusla kan budak baik mmg isap jari je senang jaga :-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Hanis Azla
heheh header simple je kak..tak reti nak godek2 sgt design2 ni eheheh

betul tuu uihhh terasa berat nak gerakkan stroller tu