Thursday, January 19, 2012

What happen to my blog?



petang ni aku godek2 blog.. tengok bloglist kat tepi tu..tapi refresh2 takde pon naik latest posting aku. aikk pelik..

then aku scroll ke bawah..tengok2 posting yg seminggu yg lepas pasal Aishah & Excema tu yg appear...ha sudah..

camne nak buek ek?




see, aku print screen gmbar bloglist aku ni.....posting ni tak naik atas. dia kekal duk tang 1 week ago..uwaaa camne ni??

bloglist yg role dekat tepi2 blog amat penting tau..sbb nak tgk latest update kwn2..tapi dah jadi camni..camno gayo la blog aku ni..haihhh..penin peninnnn....



12 comments:

Dee said...

alamak..k dee pun tak tau..sorry..

Ummi Salsabila said...

Lama tak jenguk sini.dah besar dah dua2.eh,awak dah housewife ye skang? Besar tanggungjwb jd housewife kan? Kena awasi anak selalu,smbil nak urus rumah tangga.takde cuti..huhu.

Hanis Azla said...

tak pernah pula kena macam ni.. jdnya tak tahu mcm mana nak bantu..

eima said...

aku pun tak reti la ....

ch@ said...

benda free mcm ni la kak. kita tgk ok je. kadang2 kita punya dashboard kosong je. biasanya kita sign out then tggu kejap. rasa2 mcm dh ok log in smula.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Dee
takpe kak..huhuhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Ummi Salsabila
eh tak2..sy masih bekerja ehehheh..
sy yg tak kerja pon pening nak awasi anak kat umah risau jd ape2 kat demer

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Hanis Azla
takpe kak..ehhehe tq

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@eima
aiyak..semua org tatau eh huhuhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@ch@
akak ni kes lain la kot cha wehhh tak jadi la akak dah tukor seting huhuhu

Izan Ishak said...

betullah mek rose.... izan pun ingat napalah rose ni tak hapdet blog... cuti lama bebeno...

Maya Mayana said...

mungkin icon blogger kat tepi tkyah click kot,so dia update tajuk dan nama blog je..

lgpun icon tu kadg2 bleh wat virus kat blog