Friday, January 13, 2012

Senyum.....Tak Perlu Kata Apa-apa...

Dah petang..

Jap lagi kul 5 ..tik tok tik tok..Mek Rose senyum meleret tengok jam. keh keh..

tak sabar nak balik umah nak amek rafiq & aishah. Hilang semua penat bila tengok anak2. cuma hilang sabar bila kena berperang dengan rafiq hari2..ahaha. bak kata Ch@ hidup kami sejak ade 2 anak kecil..penuh warna-warni..yup, akak setuju ngan statement ko dik!

Even en suami dah ke Utara dan kena handle anak sorang2, mek rose tetap senyum kambing..takpe, en. suami mencari rezeki..kena redha..

Ya Allah..permudahkan segala urusanku..Amin...


dah lama tak inteprem muke sorang2..kah kah kah..




selamat berhujung minggu kaliansss...XoXo!






P/s: 
frust menonggeng tak dpt jumpe Sal..tadi dia ade mai sini tapi..sebab tumpang kawan dia yg nak cepat2 ade urusan lain, dia pon same2 kene cepat2..huhu..so takde rezeki nak jumpe kali ni..takpe2..ade rezeki lain nanti..insyaAllah..:-)

5 comments:

zakiahnizuan said...

akak..cite la mcm mana akak uruskan anak2 kak brdua..sbb rumah kita 'brtangga' kan..hehehe

kiah bulan 6 nie nk kna tempuh anak 2..dan husbnad kiah slalu outstation gak..

tak leh nk pk mcm mana nk handle anak 2 ngan nk panjat tangga naik ats rumah..huhuhu

umialya said...

cun w/pun punyai anak 2, ada petua?

~~zAnAfAhMi~~ said...

Slmt berhujung minggu bertiga Mek Rose, akk pun bertiga.....hehe....sabar ye, doakan suami dlm keadaan slmt.

mamalieyna said...

aduhai..rose ngn ch@ mesti dh tabah je kan skrg, selalu kena tinggal uruskan anak dua orang sorang diri..mek na taktau lagi camno keadaan..belum merasa part kena tinggal..hee~ mintak2 takde lah..si abg tu rapat sungguh dgn si abah skrg, pantang si abah takde depan mata..huu~

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

mmg muke org tunggu time jek.. ekekekekee....