Monday, January 9, 2012

Rafiq wif his Rust-Eze Bag.

Assalamualaikum....

lagi seminggu..rafiq 2 tahun 6 bulan. bak kate rafiq..."dah Shooorr" eheh dah besor!

rafiq dah makin petah tau..tak perlu la kot nak mention kat sini apokobondo yg dia dah leh cakap.. yg pasti ibu tahu anak ibu makin besar, bijak, sihat & kuat..:-) (Ya Allah..jauhkanla anak2ku dari segala perkara2 yg tidak elok..amin..)

saje nak tempek gambar2 dia. utk kenangan. Dah lama tak tempek sgt gambar abang..asyik adik je interprem..ehhehe almaklumla..blog ni aku khaskan utk kenangan anak2 aku bila mereka dah besor nanti..bila belek2 balik posting2 lama..sonot tgk rafiq masa tecik2..eheheh

gambar rafiq ngan beg dia la ni..si abah tak abis2 perli aku beli beg tu sbb besor sgt dengan rafiq..ahahah masa beli tak perasan beg tu besor..sudahnye mmg nampak besor la bila rafiq pakai. takpe2..rafiq kan makin shooorr..:-P








even rafiq makin shorr..rafiq sentiasa menjadi Baby ibu yg comel...:-)
XoXo!


mode: Bz

13 comments:

SYANI said...

Beg Rafiq sama ngan beg Adib.. Tapi Adib punya kaler biru..

maszmadi said...

seronok rafiq dengan beg dia yerk..... hehe, nak pi school ker rafiq..

Imah Dinor said...

comelnya bag rafiq...sama anak imah yg no3 tu...abg kakak beli bag sek. dia pun nak beli gak bag angry birds lg....

Ena said...

memg comel... suka suka..

Amiizaa2001 said...

alalalala tomeinyaa rafiq:)

beg sama mcm aqish punya, dia buat isi baby doll dia :) baby alive segala.....:)

ajumohit said...

ensemlah abg rafiq ni...suke tgk gelagat comel dia tu

LYAfrina said...

comelnyer beg rafiq.. pinjam blh?

Qhaifa Nur said...

dah besar bole bawa beg sendiri...

eB ezrin said...

betoi3 ;)

etiey.com said...

ke main si kecik ni yer... opps dah jad abang mmglah lagaknya cam bang kan rafiq yer? hehe

soory mek ros tak dang nk jwb msg mu.. eysraf mak iti antar tadika ala-ala preschool... dari dia dok neseri, masuk sini ada juga belajar skit2... heheh

mek rose, nanti singgah sini tau..

promosi pembukaan!

http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

.:mUnies:. said...

salam, rafiq dh anto tadika lom?

wan nurul hezrina said...

wah rafiq nak kemana tuh??dengan keta kat belakang2..hehe cumilnya beg dier..harap2 bila nurul plan ngandunglagi kuarlah baby boy plak=)

ch@ said...

besar ke beg tu? kira ok la tu. comel je ngn rafiq. oni mls dukung beg lagi2 sejak bertambahnya baju adik skali, so berat. hahaaa.