Monday, January 16, 2012

Tempat Servis Pam ameda

Assalamualaikum..

entri terperuk yg tak terpublish. luperrr..

aku skang guna pam elektrik ameda & Manual avent. yg manual avent tu senang je takperlu diservis bagai cume kene ganti spare part yg rosak aje..

so..utk semua pengguna pam ameda yang dah biasa servis pam dengan Mr. Tan yg dulunya ofis beliau terletak kat Sri Rampai, KL..tapi skang dah pindah tau..

Mr. Tan
Suite 1-3B 
N-tatt Building
No. 2, Jalan TP5
Taman Perindustrian UEP
47600 Subang Jaya, Selangor

Tel: 03-80239963
Fax: 03-80239263

9.30 a.m - 6.30 p.m

landmark dia: Behind 'Follow Me' factory

aku ade hp no. Mr tan..if ade sape2 (manela tahu kan) nak no. hp dia....leh email aku tanye..roslina [dot] muhamad [at] gmail.com

bukan apa..if guna hp lagi senang sbb Mr. Tan ni sgt2 friendly..kdg2 time dia cuti pon dia leh dtg ofis dia kejap dihari cuti semata2 nak servis pam kita tau..

ok korang, harap dpt membantu pengguna Pam ameda.



gambar lama..masa zaman mengepam utk rafiq dolu2..hehehh


6 comments:

mama_umar_maryam said...

mmg plan next baby nk pki amedalah..tq bg info rose!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mama_umar_maryam
sama2 zety. just share info sbb pam elektrik ni renyah skit bab2 kene servis ni ehhehe

umialya said...

terkenang saat2 mengepam dulu, kini masih lagi bf Alya cuma tiada stok EBM

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah lama tak mengepam susu...mmmm

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@umialya
alhamdulillah ye kak tini..takpe alya pon dah besar kan..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@BABY(MAMA AMANA

salam kenal utk mama amana & arief

jom sambung mengepam..err tapi kene ade bb baru la kan wekekke