Friday, January 21, 2011

Gelang Kristal Sabah utk Pemenang Lucky Draw dah Poss....

Salam,

tengah hari td gigih aku pegi pos adiah2 utk pemenang2 Lucky draw yg aku Announce kat Posting INI....aku ingat nak pos sekali ngan follower bertuah blog aku yg ke 300, tapi takleh gak sbb Ana Mama Aryan tak reply2 lagi komen n tinggal email adress dia ...
takpe..kang dia dah bukak blog dia n ade seperise utk dia..dia reply la tu..

eheheh..

ok..adiah2 utk Zai kulim, Nurul, Kak fieza, Shu-Shu, Ayu & Zakiah dah selamat masuk peti pos Expresssss...



tadaaa....


nantikan kedatangan gelang2 cantik belaka itu ye...tahniah again!



p/s: utk pemenang2, sorila aku tulis nama korang tak cantik sgt sbb mmg tulisan aku mmg tak lawa..cam cakar ayam pon ade..ahahha

6 comments:

Fieza79 said...

wahhh tak saba jadi nya...tq2...!

~ayu.oyie.yuna~ said...

Assalamualaikum rose ;)
yeay..mekacihh..
nanti kite tayang kat blog ek..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak fiza,
tunggu ya..

ayu,
salam...ok..nnti buh kat blog na..ehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Kpd Pemenang..

Template baru yer...Cantik2..nmpk lembut..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lily,
akak tukar lagi..ngah ting tong ni..

zakiahnizuan said...

tq2 k.rose...tq jugak tuk rafiq ye..