Wednesday, January 19, 2011

Follower ke 300!


salam,

aku baru perasan ari ni dah ade follower ke-300 blog cap ayam aku nih.

as usual..aku akan bagi hadiah...wowowowo....Follower bertuah itu adalah Ana mama Aryan..




Masa follower bertuah ke-200 dulu pon aku ade bagi adiah...org tu adalah kak Lynn. Yang mana aku adiahkan 2 FM cute dari ganu & FM mother's day! aku buat POSTING INI khas utk follower ke-200. Masa tu Jun 2010. hoho..lama kan nak kumpul lagi 100 follower nih. Maybe sbb aku tak anjurkan byk GA/Contest kot..nnti aku rajin2kan diri anjur k...muahahahaha


aku sgt2 hargai semua follower yg sudi follow n baca blog merapu aku ni..lap u all...:-)


Untuk Ana..nanti if jenguk sini tinggalkan ur email address ya...XoXo!


16 comments:

NM02 said...

mek ros, nak FM jugak... nak jugak nak jugak...

LYAfrina said...

hohoho.. igt lya dah follower ke 300.. hihi

chugie said...

bestnye.. baik hati awk ye rose!

Zaidah said...

klu gitu zai nak chop untuk follower yang ker 400 manalah tahu kot rose bagi hadiah plak...

Fieza79 said...

bertuah follower tu..sure dia tk perasan lg tu...follow2 terus dpt adiah..baik la rose ni tau...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bertuah sape yang dpat tu, nak gak rose leh la

Dee said...

aci x jd follower lagi skali..yg ke 400?

mama_umar_maryam said...

hehehe,samelah kite rose..blog slow motion nih klu cecah 200 folower pon dh kire ok kan..apepon bertuah si 300 tu!

lily@mummyQistina said...

Tahniah kpd yg bertuah tu.. :)

umialya said...

tahniah kpd yg bertuah..

SyUhAdA said...

thniah..
mmg btuah la..~

mamalieyna said...

nak jugak.........tak aci..ngengenge...

Intan said...

Mana ada blog Rose blog cap ayam nie...best apa baca :)

Bertuah nya dpt hadiah! Tahniah ye pada Ana mama Aryan dan tahniah juga pada Rose coz makin ramai yg follow blog ini ;)

Ain said...

tahniah pada follower bertuah...

ajumohit said...

wahh bestnya....

Ana Mama Aryan said...

alaaa...malu nyer sy..sy nyer blog lg cap ayan brand rose...

tima kasih ye rose n sume...

ni alamat sy:

Tengku Fauziana
No.32 Jalan 6,
Taman Dato Harun,
46000 Petaling Jaya,
Selangor.