Tuesday, January 11, 2011

Luck Draw dah tamat & Senarai nama Peserta. Sila semak ya.


Salam,

Dengan rasminya..Lucky Draw by PotPetMekRose dah tamat..terima kasih daun keladi kepada semua yg menjoinkan diri..aku sgt2 hargainya..almost 90% adalah mmg dari kalangan follower2 yg sedia ada & ade beberapa org yg  baru follow utk join lucky draw ni..Salam perkenalan dari saya..Terima kasih sekali lagi...:-)

ok2..sila cek senarai nama peserta kat bawah ni..if ade yg join, n aku tercicir nama korang..let me  know ya..tapi aku rasa dah 5 kali cek tadi..insyaAllah takde yg tercicir..eheheh



  1. Anje a.k.a Mama Balqis
  2. Ina Hashim
  3. chugie
  4. lien
  5. hajadarlingz
  6. Umialya
  7. Cik Dah Ganu Kite
  8. lydzar
  9. iera
  10. intan
  11. kak zue
  12. wahida
  13. zakiah
  14. mek chu
  15. ayu
  16. catlina
  17. Nor suhada
  18. Nurul Azham
  19. maziati
  20. zurazari
  21. cik ah
  22. ena
  23. kak nur
  24. zimah
  25. kak cik
  26. Reen
  27. fieza79
  28. akish bonda dadif
  29. salsabila
  30. Dee
  31. Leily
  32. Zaidah
  33. Mamalyna
  34. Zazaa
  35. Melor
  36. zety @ mama-umar-maryam
  37. mamalieyna
  38. Salwa Elias
  39. sw33tdarling
  40. Masz 
  41. Izan Ishak 
  42. Ain 
  43. Nora 
  44. Lya
  45. Aada
  46. Pizet

Ok..ade 46 org peserta semuanya..:-)

keputusan akan diumumkan dalam masa terdekat. Kaedah cabutan akan dibuat samaada menggunakan random.org atau cabutan undi yg akan dibuat oleh mamat rafiq... Gud luck!



p/s: masih bz 


17 comments:

Ain said...

mama sarah no.42...

1st time join ga tahun 2011 ni, hopefully ada luck...

hehe...

gud luck untuk kengkawan yang lain jugak....

lydzar said...

mamat rafiq, pilih aunty lydzar tau!

PuaN su SU said...

ni mauuuu muhahaaaaha ngan mamat rafiq

~~*Lady Salwa*~~ said...

tiba2 rasa nak ketawa tengok nama sendiri.. ntah sebab apa pi letak nama betul lak ritu... keh keh keh... apa daaaa, skema tul la ai ni... hehe

::Mamalyna:: said...

okey, list nama ai is double 3...fuh2...

NM02 said...

gud luck utk semua

Nadiah Sidek said...

ala..knp tak perasan pun entry lucky draw tu? huhu..

ana said...

pilih jgn x pilih

eT said...

yeah...no 19...hehe

✿etiey erywan✿ said...

eh eh.. camner i leh terlepas nih? hmmm hauhua

mama_umar_maryam said...

huhuhu...ong mai siniii

Ena said...

alaaaaaaaaaaa...
tak sempat nak join laaaa..
huhuuhuhuhuhuhuhuhu....

Dee said...

nama sy pun sudah ada..hehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck yer utk semua peserta..! :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

nama ku disitu, yang KETAMA lagik ha...ha...bukan pertama k..rafiq ke yang cabut undi?kasik tekan NO 1 tau

Mieja@Amiizaa2001 said...

ramainyaaaa.....kimeja tk sempat nak join:) lainkali kmieja join:):)

CatlinaFly said...

yeayyy!sy adaaaa!