Monday, January 10, 2011

Rafiq Ikut Ibu Pergi 'Work'

Salam,

Hari isnin..as usual la kan.. Monday blues..eheh takpe la kite layan ajela blues tu..ngee

ok2...kelmarin n semalam (sabtu & Ahad) aku kene keje. As usual la, dalam satu tahun, sure akan ade beberapa bulan sgt pack! berderet modul nak diformat & student dah start kelas..so, ape lagi. Kerahan kerja di hujung minggu diperlukan...

Aku agak bernasib baik sebab suami aku kene g otstesen ari ni. Ke sabah lagi bah. Senin sampai khamis *mati kutula kami*. Bernasib baik maksud aku tu..dia yg jaga rafiq masa aku kene keje..Ari sabtu, kul 12 camtu rafiq n abah mai utk nyusu...semalam plak, ahad, aku balik kul 2..so tak perlula diaorang mai ofis...Thanx abang!

Okla, nak g minum...then mulekan kerja di pagi yang ceria ini..auwww.....

layankan aje gambar rafiq masa kat ofis ibu pada hari sabtu..as usual, jd penarik la kat ofis..budak kecik ler katekan. semua nak menyakat dia...kate org..penyeri...eheh


Arif, atuk din & acik mira duk godek2 rafiq..wuwuwuwuuu..jd tumpuan sokmo mamat ni..


ceeeeee senget kepala..ehehe


pak cik ariff kasi rafiq pakai topi dia..then rafiq as usual..Ceeeee....ngeee



Tolong ibu ye susun buku ye....ehehhehe


Buah hati ibu...sangat2 behaved hari tu...gud boy!


Nak balik dah...pak cik mizan nak dokong rafiq...then pak cik mizan tanye..."Halusss tak?" LOL!..merujuk iklan nescafe harith iskandar tu la..ehehhe


ok daaa...jom mulekan kerja...ari ni takleh nak Blog Walking. Banyak keje nak kena setel. 

Oh ya..jgn lupe ye..ari ni last day tau utk luck draw..Dah Join ke? If Belum..JOM JOIN!


14 comments:

Zue AnnaLeeya said...

klu rafiq tak buat peel okla kan???? lgpon ramai yg nak nyakat tuh...

akak pon slalu gak bwk anak dtg opis klu ader keje... rose bwk sorg... akak plak 3 org angkut skali... hahahaha....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Owh, ikut ibu pi work yeh... ok la tu, leh 'tolong' ibu apa yg patut...

tapi nasib baik behave je ye... kalo tak, tak jadi la mung nak wat kije... hehe

Fieza79 said...

wah bagus2 Rafiq sgt behave...jgn buat kelaku dh la kan...

LYaFRINA said...

MSTI SUKE BILA SEMUA ORG TUMPU KAT DIA KAN.. TP OK LA RAFIQ X BUAT PERANGAIKAN.

Zaidah said...

seronoknye rafiq gie opis ibu....bleh tolong ibu mengemas modul....halus tak rambut pakcik tu rafiq....hehehe

lydzar said...

rafiq tak takut orang..boleh la bawak selalu ke opis :)

Azrina said...

erk baru pasa mama dia pon dah tembam sama dgn rafiq hehehe tapi cute..

pizet said...

wah rose tulong simpankan modul pizet lmbt ckit nak blh ambik ni sebab byr yuran guna kwsp

mamalieyna said...

alahai manisnye senyumanmu rafig..mmg good boylah! sweet bertopi gitu..weeii..

mamalieyna said...

alahai manisnye senyumanmu rafig..mmg good boylah! sweet bertopi gitu..weeii..

Ena said...

heheh..

syok kalo anak behaved.. leh bawak selalu.. ;D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rafiq comel..dh makin pandai posing yer...Rajin dia tlg ibu.. :)

wahida said...

meh, pinjam rafiq dalam sejam dua..nak gomol2...

Ain said...

seronok la rafiq jadi perhatian dan ramai yang melawan...

patut la happy jer muka dia...

hehe..