Friday, January 7, 2011

Karaoke Dalam Jamban?

Salam,

Sape penah masuk Karaoke Jamban sila angkat keyboard! agagagaaaaaa

Last weekend, ari ahad kami kuar utk g bayar sewa umah..sudahnye tersinggah kat Ole-ole shah alam lak..pusing2 dalam tu terjumpela Karok ni..en fandi kate.."Jom karok nak?" aku cakap "tamola. Kang pekak tlinger rafiq dah la kecik lagi.."

pastu en fandi g tanye org kat kaunter tu..leh slowkan bunyi tak? org tu cakap buleh..so ape lagi..lagi beronggeng la kejap dalam tu..RM10 dpt 5 lagu...ahahahah..murah giler. If pegi redbox en fandi cakap RM500 pon penah cecah if pegi ramai2 n ade makan2la...but, aku sendiri tak penah jejak  kaki kat redbox..en fandi cakap sound system dia bess...yo ko? iyola tu kot eh..

if korang nak tahu..aku mmg gile karok tau. Dulu2 masa zaman U, aku selalu join nasyid. ngeeeee. Dan, zaman umah sewa, siap ade set karok wireless...sila percaya.


ok2..yg jd bes tu...rafiq enjoy giler dalam tu sbb bila dia gelak kat mic, suara dia jd besor..tu gelak mengekek2...

aku tau..bkn elok sgt pon bawak anak ke tempat camtu..tapi sekali 2 3 4 kala leh la kot. release tension...memekak dalam jamban tuh..kah kah kah..






ibu rafiq nyanyi lagu ct nolija, celine dion & mariah carey...ejejejejejejeeee



semua gambar guna hp en fandi..tak bawak kamera. 



18 comments:

MrS. F!zA said...

hehehe rafique pndai nyanyi ke tu syg?

pnh jgk terfikir dan tringin nk karok tp memikirkan darwisy tkut plk kuat sgt kt telinga budak..tgklah nti mna thu kalo nk p jgk..kekeke

Ena said...

hehehe..

pernah gak masa jamang lom kawin.. p kawan opis.. lai la time tu se lagu sehinggit.. kahkahkah giler murahkan.. tp skrg dah naik dah jd 2 hinggit pulop.. last g tahun lepas.. teman huby sementara nak tengok wayang.. ada masa 1/2 jam lagu.. ahahahha..

chugie said...

ye... sy pernah dulu2.. tp skang ni dh lama x pegi.. rindunye nak berkaraoke jambat tu ekekek:D

amboi.. enjoy kamu2 ye.

Zue AnnaLeeya said...

tak pnah pon karok kat karoke jamban nih...

sukenya rafiq dpt mic tuh... pandai ker nyanyi tu??

mamalieyna said...

hehe..best tu sesekali...hehe..syok eh dak rafiq..cam dak arif la kt umah ni, sokmo2 bila lagu feberate berkumandang dandan tu, ambik mic, nak nyanyi..haha...padahal tak pandei pun..

tapi seriusly eina tak pernh masuk tmpt2 karok ni, taktau camna keadaan..hehe..

lydzar said...

wah rafiq boleh trening masuk AF nih..erm rm10 utk 5 lagu, mahal gak la kot. sbb yg karoke jamban yg kami pegi, rm10 dapat 13lagu hihihi..tp sound system hancus sket laa

Zaidah said...

rafiq nyanyi lagu ape rose....teruja klu rafiq nyanyi...

NM02 said...

selalu karok kat umh je...

......................uppss...

Dee said...

karok jamban x penah..tp karok kt redbox selalu..alah..x salah karok..kalo ianya merapatkan hubungan kekeluargaan why not kan..hehehe..

Elly & Emmy said...

hehehe.. rafiq berkaroke ker tu.. nampak cam mkn lolipop jer..

Mieja@Amiizaa2001 said...

cayalah rose.........suara mesti sedap:):) pandai rafiq nyanyi sama:):)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

skali skale melalak ape salahnyer kan..
sporting abes ur asben, rafiq pn ngetest sore gak ke...
karok jamban.. hihihi, dlu masa br taw igt jamban betol..lucu lak digelar sebegitu..:P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

skali skale melalak ape salahnyer kan..
sporting abes ur asben, rafiq pn ngetest sore gak ke...
karok jamban.. hihihi, dlu masa br taw igt jamban betol..lucu lak digelar sebegitu..:P

ana said...

amboi rafiq pun pegang mic gak ke...nyanyi lagu apa tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sekali sekali X pe lahkan Rose..
dpt release tension..Rafiq nynyi lagu apa tu? :)

mama_umar_maryam said...

kih3..kitorg nk g karoke nnt sure debor takut umar mntk lagu otomen!

e.l.i.z.@ said...

redbox ada gak yg murah sikit..tp mmg sound system dia best ;-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pernha lagi jejak kaki kat karok box nih... ater, sore tak sedap wei, malu ar nak menumbangkan suara walaupun hanya diri sendiri jek yg dengar... muehehe