Tuesday, January 18, 2011

Hensem tak?


Salam,


Ahad baru ni..suppose aku kene keje kan..tapi aku tak pegi sbb aku nak masak2 utk family aku..tuk suami n anak bujang akula..dah lama ghase tak masak2 utk depa on weekend!


ok2..rafiq dah digonjengkan kepala dia 2 kali sejak dia lahir dengan guna mesin tu..kakak aku yg buat..aku tak berani..masa tu rafiq kecik lagi. so sgt behaved!

Dan ahad baru ni adalah 1st time mat rafiq g kedai gunting utk potong rambut..eheheh


aku tak berani nak potong sendiri. penakut punye mak. ahaks!




mula2 org tu nak potong guna mesin..tapi aku cakap jangan sbb rafiq takut sebarang benda yg ade bunyi cam blender, vakum. aku takut dia lompat lak kang turun..ehehe



alorr..cam org besar je anak ibu..gud boy!



cute...:-)


abah pon potong rambut gak..:-)



encem tak?? ehheh



but serius..aku lagi suka rafiq berambut panjg sbb nampak sweet..ni dah rupe cam org besar org dewasa je..wuwuwuwu...


24 comments:

Cik Puan*PIE said...

hensem la..aku suka rmbut bdk kecik yg nipis2 je rmbutnye...mcm sin can ok..hahaha.c ammar pun aku anto ke kedai je..nyonya yg tlg guntingkan...

baincardin said...

comel je..")

Cik Moon said...

alolo..hencemnyer.. tapi..muka cam nak marah je.. xpuas ati erkk..kena gunting rambut..hehe

Zaidah said...

hansem sapa kata tak hansem

eT said...

hehe...anak laki kene selalu potong2 rambut kan...
xper..nnti panjang balik tuh...

lydzar said...

hadif pon meraung2 bila papa dia potong rambut dia ngn mesin..mmg diorang takut ngn bunyi tu la..lagi2 mmg dekat je ngn telinga, so bunyi tu kuat

Helena said...

OMG!!! dah besar! was i away from blogging that long? adoyai and so very comel la... rasa nak cubit2 pipi dia....

how r you dear?

✿etiey erywan✿ said...

wah bagusnya dia tak nangis! good boy

Fieza79 said...

alorr sweet arr Rafiq...bagus Rafiq still duduk situ tak gerak2...takut je tgk gunting kat tepi telinga tu...sekali tercucuk mak aii...harus serik rafiq lps ni..hehee

chugie said...

baiknye rafiq tengah potong rambut tu..

cik puan akish said...

halahala..behavenye bujang ko mek!!!!!

kalo dadif dah meronta...sudahnye abes tokak rambut belakangnye...

apepon maintain hensem boy!!

Ena said...

heheh..

ENCEM! larrr ibu..

irfan pun dah kena g togel kan lagi tu sbb dah panjang plak nampaknya.. haihh!!

Mieja@Amiizaa2001 said...

alallalalalal tomei ada gaya:):)

[-suziey-] said...

eh comel..kemas jek..i likee :)

p/s: ko ade FM ostrolia yek..ouh i likeeee..ok insyaAllah aku akn g cairo mesir..aku carikan FM cairo n kt exchange ok :) klu xde aku g singapore nnti aku beli FM singapore..yg pasti adil..overseas FM wth oversea FM :)

atie said...

Hikhik....memang encemmm.

pizet said...

comel rafiq atas chair tu...dengan pipi bambam...geram ja

[-suziey-] said...

syhhh..aku xnk org tau aku nk g cairo :D nnt dh tiba masa baru aku announce

mamalieyna said...

hencem sngt! hehe..biasala tu mek rose,kalau rmbt pnjg nmpk lebih sweet kan..pendek ni, encem laaa..gngee..dak arif pun rmbut dh pnjg lorr..nk kena g kedai gk ni! guntg sndiri mmg tak berani!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baiknya mat rafiq, dok diam je ye... gu boy...

stail ni pun ok gak, encem tu...

Faris pun baru2 ni abah dia nak potong rambut dia kiter tak bagi... teringin nak tengok camna rupa Faris kalo rambut panjang... Asyik botak je pala dia... hehe

JajaPLuG said...

rose!!!!!!!!!!!!

sgt behave la dia....... ~salute spring la dr anti jaja.....

zahin tu kalau nak potong rambut dia... siap kena main kejar2 1 uma.. bukan sbb dia takut ngn gunting atau mesin tu tapi mmg dia takleh duduk diam... punyer la siap seting tmpt potong rambut dpn komputer so dat dia leh duk diam tgk katon dia... tapi tak jln jugak.....

sampai skrg tak berani nak bwk dia g potong rambut kat kedai sbb takut nnti ngn tokei2 kedai kena kejar dia....hehhehe

CatlinaFly said...

ya allah...jurusnye rafiq!kalu e-ein dok tahu lah...nak gunting rambut depan pun susah....inikan lagi nak gi kedai gunting!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bagusnya rafiq, dok diam je dia ek tak nagis langsung good boy la

Izan Ishak said...

alololo....rafiq dah besarlah, rambut cutting org dewasa tu!

izan kan dulu fobia nak bawak anak2 gi gunting ngan org melayu sbb bunyik je mesin tu mmg anak2 terus nangis.

tp, bila kami pi saloon cina...mesin dia tak de bunyi u! sekali pegi anak2 mmg nak pegi selalu...hoho...

Dee said...

hensem lah mat rafiq..