Monday, January 24, 2011

Mood Berblog Zero


Salam,

arini mood aku utk berblog kosong...tatau nape.

tengah ting tong ting tong..

takde mood buat semua benda....

arggghhhh..bosan!!!

sori kwn2 if posting ni wat menyemak kepala otak korang je..sila abaikan ye....wuwuwuwuwuuu....

wahai mood...maila balikkkkkkkk!!




22 comments:

Ena said...

huhu..

sama la kita.. maleh!!

LYAfrina said...

eyhh...b'ground baru..

xpe ambik masa... tenang2... pahtu baru ambik feel :-)

Ann said...

take time. take time.


sentiasa ada disini utk baca new post. even kadang x tinggal jejak. hehe.


Rose, ada FB?. nak invite to blogger momma. ada gath 13th feb ni. nak ajak rose & rafiq jumpa lagi. :P

lydzar said...

hehehe mood ke laut tu namanya..

Hanis Azla said...

kdg2 mmg ada masa mood mcm tu datang..

Fieza79 said...

alorr mood ke laut tu...tkpe nnt pelan2 dia dtg balek la tuu..

tq rose..dah smpai pun gelang tu..shantek..suka...nanti2 nak wat entry..hehe

lylieiqmal said...

rose....ok gk ting tong ari nie je...lylie ari2 ting tong kt opis...g keje pn rase da x ikhlas da...boleh plk kn...

✿etiey erywan✿ said...

samalah kita mek!!!!! kejap ada jkejap tak de mood!! hukhuk

chugie said...

ramai pulak mood bosan arini ye.. adakah sebab ari ni isnin?

~~*Lady Salwa*~~ said...

tukar 'cat' lagi ke... hehe

ramai jugak yg tak dak mood hari ni ye...

Helena said...

eh berjangkit2 pulak takda mood ni yer....

pizet said...

rose next sunday boleh la g melawat dekat ined nun...nak g ambik modul...hehe dah 4 sem belajar br nak g ambik modul sendiri

cik puan akish said...

aku pon same mek!!

umialya said...

samalah kita

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Moga Mood cepat kembali.. :)

mamalieyna said...

sesekali mood lariii....nnti dia mai balik la tu..hope so..hehe..

MOMMY NADIA said...

;)

mama_umar_maryam said...

wahai laut...kembalikan mek rose!!!! hahahah

wahida said...

ari ni dah ada mood lum? cepat update..

rynas said...

agaknya sebab apa ke laut tu yer...

Ruziawati Bukhari said...
This comment has been removed by the author.
Ruziawati Bukhari said...

jangan gitu ah dear.. :-)