Saturday, June 5, 2010

Surprise untuk Follower ke-200 PotPetMekRose


Salam Sabtu..

Weekend ni korang ke mana? Aku? Jap lagi nak g ofis. Ada satu modul urgent perlu disiapkan..Hubby lak bos dia ajak p meeting. So, petang kang baru leh g ofis nih..takpe, at least pagi2 ni byk keje umah dah dpt disiapkan...rafiq lak sonot je tido tu...agaknye kat rumah aman je..lainla kat umah pengasuh kan..budak ramai..bising n ganggu tido dia...


Nampak tak FM kat bawah ni?? ehehhe..ni adalah surprise utk follower blog aku yang ke-200..ari tu balik ganu aku beli FM ni.. Mmg tunggu nak bagi kepada follower ke-200..yang Greatest Mum mmg beli masa mother's day ari tuh


Cantik tak??


Follower yang bertuah itu adalah....jeng jeng jeng..




Orang yang bertuah tu ialah..dari Blog Lynn (All My Life)....

untuk lynn,

thanx sbb sudi follow blog potpetmekrose...
keep in touch ya..
nanti bagi nama penuh, alamat penuh & no phone sbb nak pos guna pos laju

email me at: roslina.muhamad at gmail.com


p/s: mcm kene je FM Greatest Mum tu utk Lynn...sbb lynn ada 2 baby gurl...mane tahu yang ke-3 nanti dapat bb boy lak..ahaks!



8 comments:

littlehumblelynn said...

seronoknya...tak sangka ku seberTUAH ini...tq byk2...

Ena said...

hehehe..

Tahniah buat bertuah tu.. :)

nak p opis ye rose.. huhu.. kije di hari sabtu? tu la kalo terpaksa kene la buat juga kan!.. :)

umialya said...

tahniah lynn

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lynn,
sama2..:-)

ena,
ye mek na..kat ofis ni.
suppose dah siap
tapi sebab tonsil org bengkak n kepala syik pening 2 3 ari lepas..keje ni jd lmbt siap..

umialya,
:-)

mamalieyna said...

wah2x..surprise cenggini, best ni..tahniah buat si penerima FM yg kiut tu..^_^

eina lak konon2 bawak balik kije opis nak settle kt umah, nak taip n ada something to review, tp..huhu..tak sentuh lg..camno?

Dee said...

alah..jelesnya..tahniahlah buat lynn..

mama_umar_maryam said...

eei,cantek n sweet sgt fm greatest mum tu..bertuah lynn ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

iena,
hahaha..hampehgas tol. penat je wat balik keje tu..wekekek

kak dee,
takpe..nanti ade lagi adiah2 utk pengunjung potpetmekrose yg bertuah..hehe

zety,
iye..sy pon suka..if pegi lagi kedai tu sure dah abis..heeh