Tuesday, March 15, 2011

1 Tahun 8 Bulan @ 20 Bulan




Salam,

Baru kejap tadi..aku perasan yg arini rafiq genap 1 tahun 8 bulan! how time flies...punyela takde mood nak buat posting. Tapi posting wish ulang bulan anakku takkan dilupakan...:-)

20 bulan yg sungguh indah. Melihat dia membesar depan mata sendiri. Membesarkan dia dengan air susuku..Subhanallah..maha suci Allah..syukur...




Happy 20 months anakku..Ibu & Abah loves u!


18 comments:

ajumohit said...

kejap jek rafiq dh besar, boleh tlg ibu jaga adik nnti..hehehhe

Izan Ishak said...

4 bulan lagi dah 2 tahun kan rose~

lepas ni ada adik plak...mesti dia lagi happy~

Izan Ishak said...

4 bulan lagi dah 2 tahun kan rose~

lepas ni ada adik plak...mesti dia lagi happy~

umialya said...

cepatkan masa berlalu

PuaN su SU said...

rafiq si hero ni membesar dgn jayanya.....nnt jaga adik ya rafiq...
nak muahhhhhhhhh skit kat rafiq...muahhhhh

acik mimie said...

rafiq ... acik mimie cium cikit mmuahhh ... hehehe
rafiq dgn melyssa beza brp hari je kan rose .. bila la boleh jumpa acik rose nih ...

MrS. F!zA said...

ouh rafique tua 3bulan la dr darwisy..darwisy haini genap 1tahun 5 bulan..kekeke

bonda dadif aka akish said...

auntie akish pon syg same ragiq!!!

hepi ulang bulan rafiq..

=)

Ena said...

tu la kan rose.. kejap sungguh masa berlalu.. tup tap tup tap dah nak dapat adik.. hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aju,
amin...moga jd anak yg dengar kata..n leh tolong jaga adik..ehehe

izan,
ye izan.cam tak caya je. rafiq suka ebi..ebi..mintak2la dia pon akan syg adik dia cam dia suka kat baby2 lain tu..

kak tini,
ye kak..:-0

shushu,
mehla auntie..rafiq rela..ahahah

mimie,
tula..nnti ade rezeki insyaAllah leh ketemu..:-)

fiza,
oo ye ke? lahir 15hb jugala tu ye..beza bulan je..ehhe

akish,
ha aku tukor cara komen box ni semata2 ko tau..sian ko takleh nak komen kat posting.. thanx auntie..:-)

ena,
ye mek na..dok sedor..tup2 doh besor..ehehe

Intan said...

Happy 20 mths old rafiq cayang!!!

Cepat je masa berlalu :)

chugie said...

kejap je masa kan? tgl bape bulan je lagi rafiq nak masuk ke 2 years.. happy 20th monthd rafiq!

mamalieyna said...

happy 20 month rafiq comel!

syok la dia nnti ada kawan, jeles arif tau..hu~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pejam celik..pejam celik..dh nk 2 tahun dh rafiq..& x lama lg jd abg..cepat jer masa berlalukan rose..

Dee said...

happy 20 months rafiq...sekejap je masa berlalu..dh besar pun dia..dh nak jadi abang pun..hehe..

ana said...

dah besar dah rafiq...pas ni nak jd abng pulak.

wahida said...

wah..dah nak dekat 2 tahun dah...membesar ngan sihat dak rafiq ni...
meh auntie nak cium sikit...muah muah..

Adyshariz said...

tu la ros kan, kejap jer dah besor, masa kecik2 asyik dok ckp, bila la nk besor dak ni, dh nak jadik abg pon..