Wednesday, March 2, 2011

Terima kasih..Sayang kamu semua..

Salam..

terima kasih banyak2 atas ucapan tahniah untuk mengandung kali ke-2 ni..saaayang kamu kamu kamu semua..i lap u so macho!


sori aku tak dapt nak balas komen korang satu2 sbb skang takleh tgk PC lama2..mata naik juling n pening...ade 50 komen diterima & ada juga komen di shoutbox....korang mmg bes!

terharu sangat2...tak kurang dengan ucapan tahniah..n suh jaga diri elok2..n ade jugak duk teka ngandung bb gurl..ehehe..tapi den rasa ngandung lelaki kot..sbb ngandung kali ni..aku takleh tengok kaler PINK..terus berpinar bijik mata..

ce korang tengok template & background baru blog aku..BIRU..sejuk mata memandang. heheh..

ape2 pon..ngandung bb gurl ke..bb boy ke...aku tak kisah pon..janji bb sihat & dapat ketemu insyaAllah September 2011...aminn...

ok kawan2...thanx again!


25 comments:

Amiizaa2001 said...

i lap u too rose:):)
take care jugak:):)

lydzar said...

ok, nnt kita tengok baby apa September nnt

cemana dgn production susu? OK lagi tak?

Noreen Syafira said...

boleh geng gan anak dara reen sept gak...hihii
jg diri ye kak

wahida said...

tahniah lg sekali dear!

x kisah la laki ke pompuan, yg penting korang anak beranak sihat...

zazaa said...

sept baby?
wahh sama lah kite. huhu
btw kak rose, thanks sbb tukar layout. layout yg lama tu mcm susah nak loading..
congrats n take care ya!

Qaseh said...

Tahniah..selamat join the club ibu mengandung hee hee..

betul tu kak rose baby girl or boy ke xkisah janji baby sihat

Izan Ishak said...

we always love u rose~

kena jaga diri n bby ye...
suka template baru...nyaman je mata melihatnya~

bonda dadif aka akish said...

i lap u juge meks....

=)

dinor's family said...

we love you too...xsabar nak join ibu2 ngandung he he......

Zaidah said...

tahniah rose....baru bukak blog rose terus dapat berita gembira...pastu blog pun dah cat baru....rafiq ade ngamuk2 tak

mamalieyna said...

aiyaakkk camna mekna leh ketinggalan berita sensasi lg terkini ni..

waaaaaaah kamo duluan ye mek rose..tahniah dear! huu..meh dok dekat2, nak ambik aura, nak jugakkkkk peknen..heee..

tahniah rose n take care~

Dee said...

congrats rose..walau akak dh tau..hihihi..cantik kaler background..lelaki ke perempuan ke..yg penting sihat rose..take care ye..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak mieja,
heheh..thanx kak..:-)

lydzar,
alhamdulillah susu masih ada & still pam 2 kali sehari..dapatla 5 oz..huhu. takpelah janji ade kan..:-)

reen,
eheheh insyaAllah....:-)

wahida,
betul2..janji sihat..:-)

zazaa,
ye ke? hoho. same lak timing dia..kikikikik..
ye ke? tatau plak lmbt loading sbb sini ok je. cuma akak tak suke ijo sgt..cuma berkenan ngan budak yg kat header tu je..huhu

Qaseh,
ooo same gak eh..ehehe ok2..same2la kita tempuhi..:-)

izan,
thanx..sonot dengor bila ade org setuju ngan template ni...:-)

akish,
lap jgn tak lap..eheheh

dinor,
takpe..nnti ade rezeki leh oin sesama..amin..:-)

kak zai,
thanx kak..
rafiq skang makin manja & mengada2..menguji kesabaran jugakla..huhu

iena,
tula sedih jugak mek na takde pon singgah komen..biasa ade sokmo..

thanx mek na..insyaAllah pas ni mek na pulak..aminnnn...meh sini amek aura..ehehe

kak dee,
thanx kak..yela, akak kwn blogger pertama yg tau pasal ni..eeh

sejuk je mata kan tengok..eheh
betul2..janji sihat...:-)

finas said...

tahniah rose...nnt kita berpantang sesama yer...hahahha...

zakiahnizuan said...

akak...sweet je background nie..erm..ssuai ngan ibu mgndung..kehkehkeh

zakiahnizuan said...

akak...sweet je background nie..erm..ssuai ngan ibu mgndung..kehkehkeh

Zur@ZaRi said...

waaa.... bahagia nyer da ader baby baru dalam peyut kamu... ni yg jeles ni... biler plak my turn kan... moga2 me pun ader rezeki tak lamer lagi...=))
neway, tahniah my dear!!
taking gud care tau..

Sofya said...

tahniah...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

X kisahlahkan Rose..lelaki ke perempuanke..yg penting sihat..
Sejuk jer memandang Background Rose nih..

Intan said...

Sayang kamu juga rose!

BTW kaler layout nie sejuk mata memandang you :D

mumtaz said...

tahniah akak...sayer nak baby boy...heeeeeeeeeee

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

finas,
thanx finas..ehehe sudah tentu..:-)

kiah,
ye ke cik kiah? hehehehe thanx..:-)

zura,
ok jom same2 doakan agar cepat dpt bby..aminnnnn....:-D

sofya,
thanx...:-)

lily,
betul betul betulllll....thanx lily..:-)

intan,
ehehehe...ok stay cool dengan template baru k..:-0

mumtaz,
wah wah..kan main lagi budak ni..ehehehe

mama_umar_maryam said...

syg kamu jugak..heheh tk care

deqma129 said...

kak, semoga lebih bahagia dan bertambah ceria bila dapat baby baru nnt..

deqma129 said...

kak, semoga lebih bahagia dan bertambah ceria bila dapat baby baru nnt..