Wednesday, March 16, 2011

Lagi kisah mencuit Hati...:-):-)


Salam,

Last week, lepas bank in sikit duit utk mak aku..aku lepak2 luar BSN seksyen 17  sementara suami aku amek. Dia g isi petrol sat..

Masa duduk2 tu..aku terperasan ade satu selipar kat luor bank..hahahah..geli ati weh. sure org tu ingat kat rumah dia kan??? kene bukak kasut before masuk. Aku as mamarazi snap2 la gune hp cap ayam aku.

Gigih ok aku masuk balik dalam bank nak tengok sapelaaaa tuan punye kasut. Tetiba aku perasan ade satu kumpulan pendatang asing (myanmar kot) duk ralit sembang2..& one of them berkaki ayam..rasa nak gelak guling2 pn ade..




lelong lelong..hehehehe...



actually benda ni mengigatkan aku satu kisah lucu pasal mak aku...mmg kdg2 aksi dia bila diingat balik..buat aku gelak sorang2 ....:-)


kisah dia lebey kurang kisah kat atas..if nak tahu ape citenya... KLIK SINI...


:-):-)

15 comments:

bonda dadif aka akish said...

owhh mek..tak baek ko gelakkan org...

agagagga...mongekla ko mek...

=0

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

akish..lucu weh..mau aku tak gelak..ahahhhaha

Nadiah Sidek said...

hehe..ingatkan mek rose yg bukak kasut tu sblm masuk bank :D

Cik Puan*PIE said...

xbaek tau ko mek snap gmbo lawak2 cmni...hahaha...aku pun dh siap2 gelak beso ni ha...

Iera said...

haha..mmg lawak..

Suliana said...

haha.. lawak :-P

nur said...

hehehe, teringat plak kat anak sulung akak... tetiba p buka kasut sebelum masuk kedai... mmg lawak sgt, sib baik tak tertinggal kasut yg dia bukak tu...

Amy Syaquena said...

aduh memang lawak gelak sampai guling2 nie hehehe...

umialya said...

agaknya kat sana, masuk bank kena bukak kasut kot!!

mama_umar_maryam said...

hik3..sopan btol owner slipar tu ;)

✿ etiey erywan ✿ said...

hahahhaha pandai ko mek. lama weh tak mai sini... mu sihat ko weh. tak morning sickness ke weh

MrS. F!zA said...

heran dia boleh tk perasan ke org lain msuk tk tggl selipar pon..hahaha

lylieiqmal said...

klaka la rose..tp kisah mk rose tinggal slipar kt tangga tuh lg kelaka.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

HEHE..LAWAK..SOPAN SGTLAH BUKA KASUT MASUK BANK.. ;)

[-suziey-] said...

haahahah adei..btl la mmg lawak..adeii..dia dh bese kot masuk umah buka kasut kan..so masuk bank pn ingt kena buka kasut..hikss..gigih ye pegi siasat:p