Sunday, December 27, 2009

Pizza Time...

Salam Ahad..
Selamat berhujung minggu semua ..semoga kalian sihat2 sokmo n hepi2 di samping keluarga tercintah..:-)

Semalam kami kuar jalan. Aku teringin tol Pizza..ala yg dalam iklan tu..*termakan pujuk rayu pengiklan.hahha* As my wish, hubby layankan aje..Laju aje coz its on me *cess*
tu untung sorang keje gomen n sorang swasta. Org swasta kan gaji ujung2 bulan..aku plak 17 hb dah gaji (sbb perayaan krismas)..so tengah aku kayo ni, aku la kene lanjer. eheheh.

kat seksyen 7 ada Pizza Hut & KFC baru bukak. 2 serangkai *mcm imunisasi bb lak..hehe*
macam bes..tapi takpelah, sbb aku rasa nak g sedekah duit aku kat Pizza Hut kat SACC mall la..*keh keh keh*



The Pizza?? Yummehh...aku suker aku suker..4 bintang..

Abang botak ni pon teruja tgk pizza tu..ngeh ngeh ngeh..*hepp, lom leh mamam lagi. Puree epal ade..nak??*
(sorila ye..muka aku terlebih inteprem utk posting nih..hahahahah =))=)) jgn mare arrr..)

lepas makan2..gatal gelenya (kata org ganu) g masuk dalam SACC. Tgk2, ade Year End Sale (YES) you...ape lagi. buntang mata aku nengok. hubby dah jeling2. hahahah..

Less until 70% dan ada juga yg Best Value (takdak less langsung la ni). Antaranya brand Bonia, Sembonia, Carlo Rino dan bla bla bla *aku lupe*

Teerrrtengok *leh ke Teer?? hehe* handbag....MasyaAllah..murah2 laa....:-D

pastu aku Terrrrrrembat satu Carlo Rino..padahal hubby baru je belikan handbag Sembonia Raya pose itu ari
takpe2..aku leh simpan. aku terrrrrrbekenan beg tu sbb dia ada banyak compartment..suke suke..nggeeeeee...*sengih cam kerang busuk*



Korang if nak cuci2 mata leh la g tengok *sape2 duk shah alam la*..Manela tahu ade Teerrrbekenan...sampai 3 Januari tak salah aku. tak perasan la..hehe



Oh ya..abang botakku ini sukaa sangat duduk..dia dah taknak baring2 sangat..haihh...
if aku dudukkan dia..kan main lagi gelak2 sakan..*duduk pon tak balance ade ati nak duduk cam org besoorrr*
haihhh

erm..adakah dah tiba masa aku belikan rafiq Walker??


ok daa...:-)

ari ni nak g KL lak..kawan hubby ade buat majlis kesyukuran..Jalan2 lagila kite ye Rafiq..Lalalalalala...

13 comments:

pizet77 said...

bhy g shopping complex time gini kalau x nak beli...harga dia memang menggugat iman...huhu

mamalieyna said...

heheh..org pompuan biasalah.. "teerrr" tu sellu berlaku..tmbh2 tershoping.. ahaks.. ^_^

alala cumelnye rafiq berbaju belang2, senyum2 manis gituw pulak..suke tgk.. arif dl pun suke duduk awal..then mamanya kasi dok dlm walker awal jugak, kbtln walker mmg dh ada sbb kakak yg sedekahkan..org kata tak elok tp mama tgk arif sgt suke dok dlm walker.. :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnyer jenjalan...Rafiq pon happy gak dpt kuar...sweet lah dia cenyum... :)

♥ Reen ♥ said...

comelnyer rafiq...
naikkn je wlker nnti kaki dia kuat berdiRI

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

PIZET
hehehe..betul2 menggugat. tapi kita beli beg yg murah aje..tak mampula nak beli yg mahal..:-)

MAMALIEYNA
hahahahah..terrr sokmo kan kan kan..

tula, org cakap tak elok sgt letak awal2..tapi dah mcm tu gayanye..nak duduk...suka duduk celah2 riba abah dia..if dibaringkan mengamuk.
haihhh...
abah dia gaji nnti nak g belila ni..:-D

LILY
dia betul2 enjoy kali ni..
dia tak mcm ari kenduri tempoh ari.
kali ni dia more friendly.
nganbudak pizza tu pon dia duk sengih cam kerang busuk. huhu

REEN
tula, kami dah rancang2 nak g beli ni..:-)

Ena said...

Heh3x.. TERrrr yer rose... ok la tuyh kan.. drp duit abis pd bende yg x nampak.. ok la kannn.. lamer leh pakai tuh..

ala ciut nyer dak Rafiq tue..

mamaaerish : said...

wah3... banyaqk yang TER... tuh rose... ekekekeek.....

nak gi gak la.... (mcm la aku nih larat sgt nak berjalan).... ala... utk sygku jugak... akekekeke (alasanku)....

SACC... here i come.... ;p

rosma said...

sedapnyer pizza..harus p lagi nih..ye la k.rose likan le walker utk rafiq..dah tibe masenyer.hu3

rosma said...
This comment has been removed by the author.
rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ENA
Betul2..at least nampak la kan..
ehhehe

KAK EB
terjah..jgn tak terjah..lawa2 tau handbag dia..purse pon lawa..kasut pon ade..murah la..:-)

ROSMA
jgn lupe. g cuba resipi tu.ade cicah cheese..bes la..suka2..

tula, tunggu abah nye gaji..1 hb ni..ehehe..tak sabar nak g beli rafiq walker..:-)

Dee said...

boleh dh tu ros beli walker..sedapnya..lama x mkn pizza..

Uda said...

salam..
sedapnya piza tu..
shopping.. lama tak pi..
bb walker tuu.. dah boleh beli..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

KAK DEE
dah leh beli kan. tak sabar nak g pilih2.hehe.
yela, abis tu kak dee syik ngan Wendy's je skang. mano nak makan pizza..:-P

UDA
salam
dah leh beli kan.hehe..nnti kite sama tgk camne upe walker rafiq..:-D