Saturday, December 12, 2009

Rafiq selesema n batuk..

Aku skang kat umah MIL..
kesian abg botakku..
Batuk koh koh koh.....selesema lagi.
Rafiq ni aku perasan kan...nak naik bulan je dia akan selesema..
ni First time dia batuk camtu..cam org tua pon ade. huhu

semalam masa kat shah alam...semua klinik tutup sbb Cuti Umum kan..
Sib baik DEMC bukak n leh jumpe doc..ni doc biasa..Paed semua takde..


nila budak selesema n batuk..tadi pas makan ubat terus tido..sian..

malam td batuk2 then muntah kuar lendir..which is gud la kan..
doc bagi 3 jenis ubat. batuk, selesema & cair kahak.
aku actually tak sampai ati nak bagi ubat.cam kesian je.dia kecik lagi.but wat to do..tgk dia batuk lagggii kesian.

doc cakap dia selesema n batuk biasa je...sib baik.takut gak kene kahak ke ape bnyk dalam dada tu kan..
alhamdulillah..ari ni dah kurang skit...ciaannn boboy ibu...
aku tak sampai ati weh tgk dia camtu..huhuhu...aku rasa nak ganti je tempat dia..siann...HuHuHu

okla..nak g tgk Onyang Rafiq..daa....

10 comments:

mamalieyna said...

laaa ciannye rafiq..kecik2 dh kena selesema n batuk..mmg tak tahan tgk anak kecik batuk2 ni..kesian sgt!!.. hope rafiq cepat baik ye..boboy kn good boy, harus cepat sihat kan! ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

itula.tak sampai ati tau.dia batuk2 skit je sy dah gelabah.huhu.

tq mamalieyna..:-)

~ SueHarriz ~ said...

alahaiii..kesiannye dia..cepat2 sembuh ye...kalo dia slsema bila mandi jgn basahkan kepala dia..just lap muke n mandikan bdn je .. =)

The Queen Of My Heart said...

salam singgah n salam kenal... :)

alahaiii...cian nyer Rafiq demam...hopefully Rafiq cepat sembuh yer!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

SUE
sy sapu2 je air kat kepala botak dia tuh..hehhe..dah makin ok dah.cuma flu tu ade lagi meleleh kuar kdg2.siann..

TQOFM
salam kenal..
tq..:-)

rosma said...

nak besar le tu...mamanyer jgn lupe kasi obat kt rafiq..cpt sembuh nant leh sambng main n kacau mamanyer..kikiki

Ena said...

alahai ciannyer.. tengok tengah tido lg rase kesian kan.. Anak Ena Ammar pun x sihat selesema & cirit birit.. hu3..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ROSMA
a'a.nak besar dan dapt benda baru..
hehhe..

ENA
rafiq pon berak..susut skit nampak badan dia..lahai..cian

anak u pon ye? semoga cepat sembuh ya

MamaCira said...

rose, aku pun cam ko jugak.. biar lah sakit diorang tu kena kat kita.. x sanggup tgk diorang menahan sakit.. diorang bukannya pandai mengadu.. semoga rafiq cepat sembuh..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇