Monday, December 14, 2009

Rafiq still tak Sihat & Dah leh meniarap skit2..

Salam semua
Hari ni aku EL..terpaksa la.
Rafiq still batuk.
But dah ok banyak dari jumaat lepas.
then berak2..aku rasa cam ringan skit badan dia. Dia berak2 koz kahak2 kuar melalui stool dia..hehhe..
ntah tinggal brapa KG la tu ek..

Rafiq dah leh meniarap skit2 since beberapa ari ni. tapi still tangan dia akan berlipat bawah dada dia..tangan kiri..hehehe...pastu mulela bising2 sbb lenguh n sakit..dia tak reti lagi nak alih sendiri tangan kiri tu..but okla kan..skit2..lama2 ok la tu..:-)

Awang goneng ni lepas mandi td sibuk nak meniarap. tak dan2 nak pakai diaper.

yehoo..dah niarap....



okla..gtg..
nnti cite lagi..daaa...


9 comments:

MamaCira said...

wah.. tahniah rafiq.. kembangan yang sihattt... ;)

bestnya ko rose EL.. bleh jaga rafiq kat rumah... aku kalau ikutkan hati mmg nak jadi suri rumah sepenoh mase jer.. huhuhu..

MamaCira said...
This comment has been removed by the author.
mamalieyna said...

waa bestkan anak dh meniarap..kita dl pun excited sgt! ^_^.. tp yg susahnyer tu la, nk pakai dypers..herm..asal letak je, nk pusing niarap! hikhik..pepun comei la rafiq!! ^_^

rosma said...

oooo...die xsht nk nerap yer...emmm sat g merangkak pastu berjalan...sonok layan lau time umur cmni..teringat anak buah ku...

Ena said...

chayo'2x.. rafiq nak pandai meniarap.. tu sal dier x sihat kot.. heh3..

Dee said...

awang goneng? sedap2 boh nama..gi panggil awang goneng lak..hahaha..

dia nk pandai tu..or beralih bulan sbb tu demam..tu biasa..

CatlinaFly said...

oh awe rafiq deme sebab nok panda nerak hehehe :)

Joyah Sempoi said...

hi rose..sian rafiq demam..tp budak2 nk pandai nie mmg kena sakit dulu....:)

yeay, berjaya meniarap...alhamdulillah..

dia berak2 ke?..nk tumbuh gigi kot...irfan dah tumbuh gigi, br perasan semalam..patut ler lately dok nk menggigit jer kejanyer..die pun ader berak2 aritu, mak kita ckp tanda2 nk tumbuh gigi tu...

moga cepat sihat rafiq..:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

LAINI
syok tol duk umah ngan rafiq.
actually sy pon tak sihat. jangkit rafiq kot. boley? agaggaa..

MAMALIEYNA
really excited.cepat2 amek kamera tiap kali dia niarap.heheh

ROSMA
takpela..insyaAllah..pasni turn Rosma pulak nak alami semua ni..sabar k..:-)

ENA
ha'a..tula kot.kena sakit dulu baru dapat upah..kikikik

KAK DEE
awang goneng panggilan manja..hehhe
dia tak demam kak dee..batuk n selesema ajee

CAT
kene sakit dulu baru leh upoh..heheh

MADEHA
dia berak2 before dia selsema n batuk2 ni lagi.
skit skit skit. cam tak lawas

ye ke nak tumbuh gigi?
takutnyee...sbb bf dia kan..kang di gigitnye..huhu..naya.