Tuesday, August 24, 2010

Cantik Tak??

Salam,

Dah lama tak tempek gambor anak bujang aku kat sini. Hehe. Rafiq sekarang terlalu cepat ikut ape yg aku buat. Yang terbaru, mlm td. Ari2 tgk ibu guna cekak rambut kan..Malam td, aku nak baring2. Bukak la kejap. Sekali aku toleh kesebelah..Tengok2 dia dah duk tonyoh2 atas kepala dia..ape lagi, dah nama pon Mamarazi kan..snap2 la...Bahahahaha..


gelagat lucu rafiq

Sib baik tak tercocok bijik mate..uhuhu

Ooooo..nak sgt ye guna cekak ye??..Meh sini..

v
v
v
v
v
v
v
v
v



Siap ade bunga lagi...hohoho...haa..amek..

Cantik tak???? agagagagaa


sib baik la si rafiq ni skang dah pandai wat lawak2 yg leh buat aku gelak..suami aku otstesen lagi..dah 2 ari pegi johor..esok kot balik..


22 comments:

Fieza79 said...

wahh Rafiq dk jadi gugurl ke..? hikk
pndai je tiru2 orang..!

Zaidah said...

rafiq teringin nak adik pompuan lah ibu...nie bagi petunjuk kat ibu.....time macam rafiq memangsuka meniru aksi orang....

Ena said...

memg comei bangat!! wahahahha..

kecik2 tak pe kan rafiq.. ;D

mamalieyna said...

alolo...cumellah...rafiqah...upss rafiq! ^_^...siap ada munge tu...pandai ye nk ajuk2 ibu..seb baik rafiq ada n pandai wat lawak..tak la sunyi sgt time en suami outstesen kan..^_^

Cik Andam Hazlina said...

dah pandai meniru dia..

memorisusuanku said...

alolaolaaaa tomeinya pakai cekak ada munga2 kaler biru:):) comei sangat.....:):)

Ibu Alia Kaiyisah said...

haha. soo sute la Rafiq pakai cekak siap tambah munge lagi. syomel.


*rose, ada harapan pat adik gegirl la pasni. hihi*

wahida said...

tomei lak si rafiq ni pakai cekak...senyuman dia sweet kan??

LYaFRINA said...

alahai rose....

sian rafiq kena buli erk.. tp maintain cute..

**nmpaknya rose,lps ni kna la dpt kan baby girl..

**sHiKinn** said...

comel, mcm gegirl la pulak..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantekkkk!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

fiza,
dia skang cepat belajar. pantang tgk sy buat ape2 pon..dia nak tiru aksi tu..haihh

kak zai,
amin..tapi bkn masa terdekat ni..hehehe..rafiq tecik lagi..:-) betul tu..suka tiru aksi..hehe

ena,
ibu dia suka buli camtu..wekeke

iena,
hahaha..dulu kan mek na, if tiba2 kuar gurl nak kasi nama tu lah. sib baik kuar ikut jangkaan doctor..wekek

hazlina,
hehhe..suka tiru org itu budak..

kak mieja,
bunga tu ibu dia kasi ade..wakakaka

raihan,
eehehhe..amin..but not now..ngeee

wahida,
maceh....:-) mak dia lak kembang semangkuk..ahaha

lya,
eheheh..pahtu leh kawan ngan kak asya..ngeee

shikin,
ni la padahnye kene buli dek ibu dia sendiri..wekekke

leily,
maceh auntie..ngeee

chugie said...

alamak.. rafiq.. cumel dengan cekak tu.. tp x leh pakai ye yang.. tu tuk gegirl je!

rose.. die mintak adik ke tu?

Cik Aada said...

Haisshh...gerrram nengok dak Rafiq niehh...cubett pp tu karang!

nur said...

comey comey...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel lah Rafiq ngan Cekak ibu tu..Pandai Rafiq Hiburkan hati ibu yer.. :)

Ammi Sara said...

alahai rafiq ni jd boboi ke gegirl pun comel je..
samalah peel si waidi tu, suka na pakai cekak ammi, abgs dia suka la terkekek gelak hihi

umialya said...

ekekekeke.. ylh.. hari2 membesar ngan ibunya, mestilah terikut apa yg kita buat..

Momma Mia said...

tanteknya siap ada bunga lagi atas kepala Rafiq... skarang nih cepat jer dorang meniru aksi kan?

Ruziawati Bukhari said...

olo..

comey sangak!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ai, jadi girl lak ke... hehe. Tak pa, suh ibu bagi adik girl kat rafiq ek... ehehe

sian mek rose, sokmo kena tinggal eh. tak pa, bodyguard tecik ada... ada la gak teman ye...

Dee said...

wah..comelnya rafiq..ni lps ni girl ye rose..boleh rias diri cantik2..