Wednesday, August 25, 2010

Kempen 1 Blog 1 Bendera

Salam,

ramai dah duk gantung bendera kat blog masing2 aku tengok..dari semalam lagi aku perasan. hehe..blog mamalieyna, blog ena, blog kak zai, n latest..blog lya..hoho..gud2..

jenuh duk korek2 dari mana asal datangnye Kempen ni..last aku jumpa gak Tuan punya blog yg wujudkan kempen ini..Tahniah Bro! aku amek dari blog ni...MM ~mahamahu.blogspot.com. Kredit skit utk blog ini sbb susah2 buat bendera tu..cantik2 lak tu..tapi aku amek satu jelah. if korang rajin n support kempen ni..g la amek kat blog dia..lawa2 tau..i like..:-)



Dah 53 tahun negara kita merdeka..Jadi, hargailah setiap titisan darah yang telah berkorban demi mempertahankan tanah air & memerdekakan negara kita yang aman damai ini..Bersyukurlah kita dengan nikmat yang Allah kurniakan ini....sama2la kita muhasabah diri ya..


Merdeka! Merdeka! Merdeka!

10 comments:

LYaFRINA said...

yihaaa....
kibarkan jalur gemilang!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, semangat semangat!!!

nak kena pi terjah gak la cari bendera nak kibarkan kat blog... hehe

Dee said...

bagus semangat tu..harap berpanjanganlah sis ye..hehehe..saja usik2 rose..

eynda said...

Nak jugaakkk...tq bagitahu :-)

wahida said...

saya dah kibarkan flag kat blog saya..tapi x wat pun n3 pasal ni...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya,
yihaa ariba ariba

sal,
cepat terjah carik

kak dee,
alhamdulillah, sy mmg ade semangat itu & bkn dibuat2..:-)

kak eynda,
sama2 kak

wahida,
takpe..kibar saja pon dah kira orait dari takde ape2..bak kate org puteh..its better than nothing..ngeee

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

merdeka.. merdeka!!!
semangat trus rasa..
tp blog i masih lum kibarkan..
InsyaAllah, will post soon!

Ena said...

tu la.. ena pun dah p blog tu memg cantik2 tapi ntah naper berkenan yg ena tu kibar tu jekk.. perahsan pulak dok kibar.. tayang je kot! kui kui kui.. noleh lakan rose.. semangat harus ada.. kata anak Malaysia.. yeay!! MERDEKA!

shima said...

yeh..nk jugak satu

chugie said...

rose pun dah gantung gak.. emm nak kene ni!