Friday, August 20, 2010

Satu lagi kene Block..adeh!

Salam Jumaat,

dari semalam aku takleh nak tgk follower aku..ingatkan blog aku je ade masalah..upenye pegi semua blog yg aku dah jejak..semua takleh view..dia kuar camnih


pahtu aku g la kat Dashboard kan..mane tahu kot2 leh tgk..rupanya dia kuor camni kat bawah ni plak..wakakkaa


Uhuhuh..apo nak buek..keje makan gaji kan..ikut jela depa nak block ape pon..FB depa dah block..bagus gak..if tak kejenye berFB manjang *sib baik aku tak addicted ngan FB sgt*..if depa block Blogspot plak..alamatnye bersiaran dari rumah jela jawabnye..ntah2 seminggu sekali aku hapdet..wekekekek...

ape2 pon..sape2 yg ade follow aku lately *cewah camla ramai sgt* nnti aku balik umah baru leh view n follow korang plak k..

13 comments:

Zaidah said...

tak sabar yer rose...

btullah klu nak blogging tak bleh..nak harap kat rumah aje memang tak sempat...seminggu sekali ajelah n3nyer..

chugie said...

heheh siannye.. sabar jelah ye!

umialya said...

ekekekeke (jahatnya, org tgh usah ati, aku leh tergelak2 pulak..)

Rose, nak wat camner, udah polisi gitu, trima je le.

lydzar said...

huhu takdek ke hacker yg boleh unblock semua tu :D

Ammi Sara said...

agaknyer depa perasan ramai mommy bloggers kut, dah terus block sonang citer..huhu kejam!, mcm lah berblogging tp x wat keje kan, lain lah kat umah ni, layan blog/fb smpi terlupa sidai kain, haha! nasib anak tak lupa bg makan, kalo x naya je...hik hik

mamalieyna said...

haiish jgn la blogspot pun di block terus, harus mati kutu nnti =P..FB ok je lg kalau block.. ^_^

Ena said...

kat opis ena tu pun selalu gak buat hal.. asyik tak leh nak view.. kuar perkataan the web page not available.. haa camtu la. tapi ena bukak jugak.. sampai la dapat.. heheh.. tapi kalo kena block adeihhh!!

maszmadi said...

iskiskisk, kalu sume nak block, baik x pyah pasang internet kat opis.... dah tu camne nak access maklumat dr oversea kan...

cian kat rose..... sabo yerk..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la rose... kat sini pun habis di'block'nya...

memang takleh nak view siapa follower baru.. sabo je la...

Dee said...

so far kak dee x kena pulak..tp ada blogger ckp smlm dia nk upload pic pun berjanggut..ada error..

hajarus said...

kat opis ni pun kene blog FB... tp kami kdng cucuk berokband sendiri... tuntut ilmu dr kakak2 opis la ni... kih3x...

ckLah@xiiinam said...

Selamat berRamadhan...

ibu WaWa said...

kesiannya rose. Sabar ye.
Rose tak de ke kenalan yg boleh selesaikan masalah ni?