Monday, August 9, 2010

Tengok kawan bersalin - Kak EB

Salam,

petang baru nak update.....uhuk2..bz? iyeler ler sangat2...:-P :-P

semalam, ahad, aku g tgk kak eb or mamaaerish yg bersalin 12 julai lepas..Sure ramai gak pembaca blog aku tahu kan sape kak eb..ngeee..kak eb ni my real life fren..juga seorang blogger..

ok2..tengokla pic depa ni..suwett sgt baby aedrian tu..geram. si aerisha lak, syik nak usik adik dia..semua barang yg baby pakai semua dia nak pakai..wekkeke..yela, tu kan barang2 dia dolu2..ingat dia tu baby lagi la tu..pastu gaduh2 manja ngan rafiq..tarik2 barang..terutama bouncher baby...rafiq sibuk nak main teddy bear yg gantung2 tu..geram gamaknye. Si aerisha plak sibuk tarik nak simpan bouncher..ahahahah..lucu sunggoh...

kak eb kim salam semua rakan blogger yg dia kenai di alam maya ni..since ade 2 anak..masih tak sempat nak berblog katanya..oh ya, semalam hari ke-25 dia berpantang..so kene ponteng pose la ni..ngeee...selamat mengganti puasa ye kak..ehheheh..sy pon last year tinggal 18 hari masa dalam pantang...jenuh gak la nak ganti..but alhamdulillah dah abes...



Zzzz....tak meragam..tido je..gud boy..:-)


19 comments:

CatlinaFly said...

ha ah ..bam bamnye..waaa..aerish dah ada adik..e-ein dgn rafiq bila ye hehehe

maszmadi said...

tomeinyer baby eb.. rs cam nak geget jerk pipi dia..

LYaFRINA said...

oloo.. tomeinya bb boy eb...
itulah.. lama x dgr citer pasal eb...
alhamdulillah dia sihat2 saja...

rose.. kalo jumpa lg @ sms k..smpaikan salam lya kat eb yer..

~Siti Hajar~ said...

alololo...dah bam bam anak k.eb, kakak e-scha jeles la tu dgn adiknyer..dah biasa srg2 tiba2 ada adik..hehe

Dee said...

alahai..babynya tembam..tahniah buat kak EB..walau akak x kenal..hehehe..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Semoga kak EB cepat sihat.. Syomelnya 2nd little finger niehh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye BB boy kak EB..
Lily jumaat baru2 ni baru tau kak EB dh bersalin..Hairan gak napa kak EB lama X update..so jenguklah blog kak EB jumaat baru2 ni..Baca N3 baru..rupanya dh bersalin..koz masa N3 tu kuar..Qis wardedkan..
Baguslah..dh sepasangkan.. :)

Ena said...

wahh.. tembamnye.. rasa nak gigit jek.. hehhe..
syok nye leh p jenguk..
kak eb nampak dah sihat tu.. tapi dah boleh dokong si earsih dah yeh!.. heheh.
Aerish nak manja la tu.. ;D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cat,
rafiq lom laie..e-ein dah boleh la tu..wekkeke

mas,
gigit jgn tak gigit..ehehe

lya,
insyaallah..:-)

siti hajar,
jeles sgt2..semua brg baby dia nak..siap tido dalam bouncher...kah kah kah

kak dee,
thanx...:-)

ibu aqil,
amin...

lily,
takpe..kak eb lom sempat lagi nak update cite baru. so takdela termiss byk lily nih..eheh

ena,
heheh..ibu2 moden mmg camtu kot mek na...hehhe

Ammi Sara said...

ada style la baby tu tido..cute banget!!

mamalieyna said...

oooh rindunya eirish & eb! ooh baby comel itu juge! tak sabar nk dgr citer2 eb tu..

hikhik..budak2 main2 gitu la, suka main rebut2 brg kan..

zue @ annaleeya said...

lama x dgr citer EB... dah selamat pon.. tahniah EB... aerish dah ader adik pon.. bam bam baby tuh...
thniah skali lagi utk EB dan suami..

baincardin said...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak :)

Zaidah said...

chubbynyer pipi junior nie...rose...eb sihat tak....lama dia tak update blog dia windu rasanyer...

mama_umar_maryam said...

ish,syokla tgk bb dlm pantang ni tdo manjang,tp bab ganti pose tu,hehehe

umialya said...

psssst.. rafiq x tringin ke adiiiik?? tomeynye bb..

wahida said...

congrate kak EB...tembam nyer baby...geram rase nak geget jer...

hajarus said...

bam bamnyer baby nih... comel.. geram hajar tengok...

anyway selamat menyambut bulan ramadhan & selamat berpuasa kak ;d

mamaaerish@eb said...

;p.... tq rose tlg updatekn.... betoi kt diorg... rafiq biler nk dpt adik bih?... ngeeeeeeeeeeee....

jom join da club... chio chio... ;p

kim slm rindu kt semua yer... daaaaaaaaaaaaaaaaa