Wednesday, August 4, 2010

Penghibur Hati Ibu...


Hari ini genap umur rafiq 1 tahun, 2 Minggu 5 hari..mcm2 perkara baru rafiq dah boleh buat. Sangat mengkagumkan. Syukur, aku dapat melihat sendiri setiap inci perkembangan rafiq...Alhamdulillah..

ok..layan jelah aksi mamat ni..tak reti duk diam skang ni. ade je aktiviti lasak dia nak buat..dalam2 risau dia jatuh, terhibur hati aku tengok gelagat2 rafiq yg kdg2 buat aku terpaku..Subhanaallah..

Layannzzzz....











Actually, rafiq ralit tengok TV rancangan Indahnye Iman kat astro Oasis..Feveret Channel rafiq. sonot tgk dia sangat2 teruja bila ade org mengaji, azan, zikir2 dari ustad amal, dzulkarnain, munif & arwah ustad asri...:-):-)



akhirnya, aku pilih kaler putih kosong suci murni ni jugak utk blog aku. konon nak ubah angin..tup2 pilih kaler putih balik.....keh keh keh
...

17 comments:

MrS. F!zA said...

blh la amik gmbr rafiq memanjat..darwisy bru cuba berdiri, nk amik gmbr sebelah tgn susah cikit sbb sebelah tgn lg kena pgg dia tkut jatuh tertiarap ke terhantuk ke..tak dpt nk snap lg aksi terbaru dia..huhu

Fieza79 said...

aloloorr comel nya Rafiq...gigih dia nak manjat naik atas sofa...smpai buleh tu..

Ena said...

gigih sungguh mat rafiq nak manjat tunjuk skill baru dier.. pencapaian yg bagus nie.. shabas bete.. syabas!! :D
siap tepuk2 amai lagik.. rindu pulak kat anak2 waktu camni..:D

wahida said...

nanti bile dah expert memanjat tu, akan memanjat je la keje dia...mcm anak saya...hahaha...siap nak terjun dari sofa mcm diving tu..

Izan Ishak said...

comelnya rafiq...sungguh semangat dia nak panjat sofa tu ye...tepuk amai2 plak tu~~~ngeeee....

lydzar said...

lepas panjat sofa tu, nnt dia try dok ala-ala naik kuda pulak kt tangan sofa tu huhuh..seriau!

ok what kaler putih..senang nk baca tulisan :) nice..

memorisusuanku said...

comeil :) dah pandai memanjat...blh gang balqish:)

LYaFRINA said...

yiihaaa...
dh pandai memanjat ni.. lps ni kena pantau sokmo la rose.. kdg2 snyap2 j memanjat... asya pun byk kali dh kena tngkap.. ingt duk diam wak mede la..skali tgh gigih memanjat..

zurazari said...

hehehe... kompom penat asik nak pantau si comey ni kan...
caner la adam nnt...
tp bgs gak kan kalo anak2 ni kuat mencuber, cepat asah enjin motor dier... ahakszz!!!

idah @mama izzya said...

olo comeynyer dia landing...
tgh nak aktif la ni yek!

♥etiey erywan♥ said...

ehhh rafiq sama feveret dgn anakandaku... wah dah besar rafiq.. nanti berlari-lari pulak!

N.A.I said...

Comelnye Rafiq landing sambil wat muke cute..haha

mamalieyna said...

alala sgt2 la cumel n terhibur hati auntie nengoknye.. hehe..kiutlah rafiq..nk nguratlah! peewwiitt,, landing baeek punya tu plg mahal tuh! ^_^

Dee said...

kemain lasaknya dia..kena tgk2 tu..risau tertonggeng ke bwh je..

umialya said...

comeeeeynya Rafiq..

chugie said...

inilah namanye anak nak membesar dengan bijak dan sihat.. aksi panjat memanjat tu, baru sikit tu rose.. nanti ade macam2 aksi yg die akan buat!

lambat nk wish happy birthday pd rafiq! happy belated birthday dear!!

rynas said...

best tgk budak2 yg baru belajar memanjat ni