Wednesday, August 18, 2010

Lemau

Salam,

Semangat aku macam makin mendatar skang ni. Sbb puasa kah? eh, org lain pon posa gak. Ish!

Semangat nak berblog kureng. Dan paling aku risau. Semangat nak mengepam susu pon takde. Camne ni kawan2?? tolong daku....sob sob sob..

Apekah?

Hoho.

Ntah..Blurrrrr

agaknye bulan nak mengambang kot eh. If ikutkan dalam perkiraan hamba, inila harinya. Tapi kenapa gerangannya belum muncul? Hayoo..cepatla muncul sbb pas je ko muncul..susu aku akan kembali meriah..Hohohoho..*terasa cam santau claus lak*

even blog aku dah hampir 5 hari tak berupdate..tapi aku jln ke rumah kalians okeh. Ade kan komen2 dari aku..hehe. aku tatak sombong tau. singgah gak umah korang..sbb ape? sbb aku windu sama korang. cuma nak godek2 umah sendiri je aku maleh

Wahai semangat..meh la balik..sian kat aku wehh! ermmm...

16 comments:

lydzar said...

alamak jgn la begitu semangat yg hilang esp bab pumping utk rafiq..

cian dia..

chugie said...

aahaha.. dah ade kah rose?? hehehe.. xpe2.. agaknye sebab puasa kot, kurang lah susunye. kene banyakkan makan kurma ye rose!

Suliana said...

jgn lemau2 rose, teruskan usaha.. klu malas2 tu, gi lah tgk blog kak mieja tu, baru ada smgt.. hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la... kiter ni pun tangah mengalami masalah 'lemau' yang berlebihan...

rileks2, jangan risau ok...

Ena said...

rindu juga sama kamu.. heheh..

Zaidah said...

mungkin penat kot..tu yang lemau gitu...heheheh

zue @ annaleeya said...

alamak mek rose ehhhh... jangang gok dok lemau2 gitu... semangat sket... heheh..

mamalieyna said...

si 'semangat' pun berpuasa gak tu sama cam tuan dia..huhu..takmo la gitu..update2 la psl rafiq nan tomei itu dan ghajin2 ler ngepam, cian rafiq kalau tak cukup stok! huhu..

LYaFRINA said...

KNP KAH ITU ROSE....
PULIHKAN SEMANGAT...
KEMBALI,.KEMBALI,,,,

XPELA.. TAKE A TIME.. MOOD KT KDG2 MMG X MENENTUKAN.. BILA DH OK..MERIAHLA BLOG NI SEMUA..

Adyshariz said...

kekadang tu aisha pon rasa camtu, lemau jer sib baik tak basi..hehe..semangat..semangat..uhh..letih nk kejor.

firahadifa said...

bersemangat2...

biase la tue.. ramai yg xde mood blogging bulan pose nie.. nk berehat kot..

Ammi Sara said...

fuh fuh fuh, pulihkan semangt rose,
bab blogging dimaafkn kalo xde mood, bab ebm tak boleh la kut cian rafiq..jepun x menyerang ada makna lain ke?? or maybe puasa ni bdn/hormon kita x menentu..mudahan tak lama lemau mu itu :)

rynas said...

kalau lemau nak update blog tu ok lg Rose..tapi jgn ler lemau nak pum susu sian rafiq hehhehe

wahida said...

saya pun lemau jugak nak update blog...

Ruziawati Bukhari said...

semangat rose.. balik semula meh.. mana awak menghilang nie?? :->

memorisusuanku said...

Rose, bangun-bangun:) meh kita pam sama-sama :)Pulihkan semangat yg hilang tuh...:):)

PS: rose ambik award kat blog akak yer:)