Monday, May 10, 2010

1Superkids - MBP Family Day

Salam


Semalam kami bertiga tiga ke 1Superkids Family Day. Mula2 sesat jugak sbb ade rujuk 2 peta. satu lain satu lain. Sib baik suami aku biasa kat area tu..if aku p sorang ngan rafiq mau nangis tengah jalan sbb sesat! *hua hua*


Inila tempatnya.. Wisma Bling Lustrre..puchong. Bawah sekali ada pusat kecantikan kereta..kira collaboration la ni..depa buat pembukaan serentak..1Superkids club ada kat tingkat satu..with pink theme..i like..:-)

Yang besnya ada makan2..Nasi beriyani adalah menu utama..tapi gambor tak snap..then ade KEk2 cantik..sedap plak tu..n baaanyak lagi makanan..huhu..puas makan..:-)

Kat Kaunter Pendaftaran..actually nak bergambar ngan CikLily Putih & Kak Fid..tapi tgkla depa bz tak menang tangan melayan org yg baru datang..salute lah!



Oh..kaum2 bapa ..Thanx for ur support. Suami aku wif Kak Fid punye somi..actually cikpid,suami dia & suami aku ni classmate maser kat SERATAS dulu..sbb tu aku mmg kenai Kak Fid or suami aku selalu panggil dia CikPid..




Antara booth yang ada...baru lepas hujan. tu jalan basah.




kat 1Superkids Club..mmg cantik decoration dia..sofa tu kaler pink..ntah camno bila dalam kamera aku jd kaler meroon..wekkekek




Kat satu sudut..ruang baby duk main2.




Yang ni kat tingkat 2..ramai giler budak2...mostly yg join mcm2 xtvt yg ade..antaranya storytelling, mewarna & mcm2 adaaa..sonok tgk depa..




With Nia @ UnlistedOne..nampak lain dalam gambar tu aku tak cam sgt..bila tgk Tag nama kat tepi tu baru perasan..nice person..nice to meet u nia..:-)




With Anje@MamaAqish..Mula2 aku tgk si kecik tu..mcm pernah tgk..rupanya si aqish..hahahah..kedua2 budak itu adalah moody....tgkla muke depa..ish2..sgt masham! hehe..nice to meet u anje...:-)


Mrs Kown @ shila..mula2 aku tgk si Adam comel tu..terus terjah Adaammm..hehe..then berula bersapa2 ngan shila n mat kown..actually I'm a silent reader of her blog..nice to meet u shila..:-)



Haa...inila tuan punyer 1Superkids Club nih..tuan rumah la kiranya ni..sonok tgk Mommy Lyna ni..berkejaran sana sini..bz sunggoh melayan tetamu..
eh..rafiq n fahry ni bergaduh ke? masing2 toleh ke lain..tula namanye budak2..bkn nak tgk kamera..uhuhu..thanx Lyna for d invitation...nice to meet u..:-)

*aku bersapa2 ngan Kak Ros, tapi lupe nak snap gambor daaa*



With Afidah@Firahadifa..cantik orgnya..almaklumla..ade butik kecantikan produk Golden Horse tu..harusla nampak cantik & Menawan..ehehhe...
nice to meet u Afidah...:-)



Ha ni sape lak ni? if tak kenai ketuk kapla ngan keyboard..uhuhu
awat lengan aku jd besor camtu eh?? normal kah org yg dah ade anak jd cengituh? uwaaa.....larikkkkkk


sekian...daaa...:-)



21 comments:

mama_umar_maryam said...

adeh rose,betullah smlm tu rose,he3,xper next gather insyaAllah blh kenal lg ;)

mamalieyna said...

amboi meriah depa eh g sana..berjumpa-jumpaan lagi..jumpa anje?..hehe..best la..kita tk g sbb ada jemputan lain after kenduri..huhu..kalo idak jumpa ngn mek rose! ^_^

Aleeya said...

salam..lamanye tak jengok ke sini, dah besor anak yer..jap je masa dlu tengok alahai halus je lagik hehehe

LYaFRINA said...

bestnyer....
meriah.. blh jumpe geng2 blogger..

eyhh.. firahadifa tu golden hose punya k??? laaa pttla muka sama jer dgn model golden horse tu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Meriahnya... tak dapat join sebab mak datang dari kampung... next time la kot... tu pun kalau keadaan mengizinkan... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Meriahnyer...best dpt jumpa member2 blogger..Tp Rafiq nampak moody jer.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety,
nape zety tak tegur? uhuhu semalam mmg ramai sgt org..sampai cam blur2 je muka korang. yelah ade yg kat dalam blog lain..kat luor lain..uhuh takpe..next gahtering kita jumpe..mommy lyna cakap disember ni isnyaAllah..:-)

iena,
jumpe anje. ingatkan mek na ade. ehehe..if tak leh bertegur2 sapa..
mmg bes semalam tau..
oo ade kenduri.takpe2 nanti leh join lagi..:-)

yaya,
salam..hehe..yela akak mai umah sy masa dalam pantang..mmgla tecik lagi..:-P

lya,
meriah sgt lya..if lya kat sini leh join sekaki..:-)

iyela dia jd model utk banner kedai dia..heheheh.. golden horse tu byk ejen..dia antaranye la..

sal,
yela sal..kita pon hampir2 tak jd pegi tau..tapi ade rezeki juga akhirnya..leh jumpe bersua muka..:-)

lily,
rafiq baru bangun tido..nak nenen..wekkeke..
masa kat dalam kereta lepas nen terus tido lagi..sabar jela..huhuhu

Fieza79 said...

alala..best nye dpt jumpe geng blogger..eheh ~

Lynn Nasir said...

hamboih...seronoknye, reramai bwk anak2 berkenalan lebih 'dlm' (cari bakal menantu ekkk..). hohoho! usik je ^^

CatlinaFly said...

wah..jeles sehhhh :P

Mommy Lyna said...

TQ rose sudi datang semalam. ampun maaf atas segala kekurangan, & tq byk2 for your support :) jumpa lagi!

Fid said...

awww
ada gambo saya laaaa

thanks for coming
sorry tak dan nak berkata2

aLyNnZ said...

wahh sonoknyerr..rafiq x tkt ker time jumpe badut tuu? lau danish dh lama melalak hehe..rose alynn nampak semakin shat dh ada isi ker? oppss..

zue @ annaleeya said...

wahhh.... meriah yer... jumpe dgn blogger2 lagi tuh... sonot kan....

Ena said...

bestnyerrr.. bile la ena nak p acara2 cenggitu kan!..

heheh.. kemain bergambor yeh!.. ye lah bile lagi kan time nie la nak jumpe & berkenal2an dialam nyata pulak.. hehehe..

meriah sungguh la.. jeles ai tau!..

Wan Anie said...

kita pun tak sempat nak berjumpa kan, ni mesti datang awalkan?

selamat berkenalan.. InsyaAllah lain kali kita tegur2 yer...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

fieza: bes bes..:-)

lynn: hahaha..calon menantu ke antu? kikikik

cat: sila jeles ngeeee

lyna: thanx juga utk lyna :-)

cikpid: ye kak, ade..its ok..:-)

alin: rafiq tak nangis. dia leka tgk badut tu wat belon. ha? apekah? ehhehe belum2...itu isi lemak2 tu wekkek

kak zue: soonot sgt2..:-)

ena: betul tu mek na dan sila jeles! ngeeeeheheh

wan anie: ye kita balik dalam kul 3 kot..takpe2..nanti ade lagi majlis camni kita jumpe insyaAllah..:-)

♥etiey erywan♥ said...

bestnya,... tak dpaat pegi..busy! ponat...

Nadiah Sidek said...

huhu..jelesnya. dpt tgk gmbr pun jd la..

Mama Adib said...

salam terjah, ada gambo anakda eden save aaa

tq

firahadifa said...

oOoOoO...u ngan lyafrina mengumpat i ek?? kekekek...

ahahaha... but lyafrina yg betul.. i bukan agen Golden Horse , golden horse tu i punya , actually my mom punya.. huhu

tak sempat gi nak update gamba ngan u.. sebab masa tu x bawa camera..