Tuesday, May 18, 2010

..iEzMieRaH SPECIAL GIVEAWAY..



Ne no Ne no...eheheh..dah lama tak joing contest..bagi la can kat tuan umah join contest ni plak yep..ngeh ngeh

Dah lama nak join..siap tuan umah dah bagitau 2 kali jemput join eden tak sempat2 lagi nak join..sori ye Chugie...

Blog chugie ni baru lagi aku kenai. But since kenai selalu la singgah drop komen sbb chugie pon rajin komen kat blog aku..thanx chugie..:-)

sebagai tanda menyokong kwn2 buat contest..aku nak join jugak :-)



ok2..dia ade 2 kategori...

so..aku masuk
KATEGORI 1: PENGOMEN TERTINGGI
&
KATEGORI 2: PENGUNJUNG BLOG


hanya mencuba nasib!

utk tahu lebih lanjut..leh g Blog Chugie ni..sana semua ade syarat2 dia ok...

selamat menjoingkan diri & selamat mencuba...


:-)


9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kiter confirm tak leh join sebab bukan blogger tegar blog chugie...hu...hu...cayok2 mek ros kiter sokong dari belakang

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tq anje..saje cuba nasib nih..ehehe

lepas ni nak try tgk blog anje nye contest lak..ngah curi2 masa nih..ehehe

chugie said...

yeay! dh join ... tq2!!

nape x join dua2?? kan senang.. x mo ke??? huhuhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla chugie..ubah2..nak amek 2..wakakkaka

mamalieyna said...

good luck! sama ngan lily, baru ari ni nak join ye..takpe2 sokong kengkawan, mana tau ada rejeki =P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Rose!! :)

chugie said...

hehehe... macam2 tul mek rose ni tau!

good luck!:D

Siti said...

good luck ros..heheh...

ct dah lama tak join contest

MOMMY NADIA said...

caiyok2!