Saturday, May 22, 2010

Pembuli Jalanan

Salam Sabtu,

Wah tajuk. Kanmain lagik! Hehehhe..actually aku mmg suke ngaco rafiq bila dia leka bermain ngan sesuatu. Benda yg paling dia suka beg hp aku. Habis lenjun tali beg hp dia isap, gigit2! uhuhu..

actually ni gambor beberapa minggu lepas. tergerak lak ati nak publish. hehe

Jomla nengok camne rupa dia bila dibuli oleh ibu dia yang kaki buli...wakakakakak...


suka benor ngan beg nih. Apo ntah yg bes sangat..pastu aku saje ngaco..amek beg tuh! masa ni tengah leka main beg.



Uwaaaaaaaaaaaaa!!!!
ni la padahnye bila aku amek beg tuh....wakakakka..geli ati den nengok dia nangis camni sbb rafiq mmg jarang nangis. heheheh.

Pastu...aku bagi balik...terus teresak2..seolah2 dia cakap..
"ni rafiq punye...sob sob sob"
*sambil air mata bergenang...ohhh drama la ko ni rafiq. leh jd raja air mata ke ape nih? uhuhu*

Oh..sadisnye muka mu itu Nak oit...sian ibu nengok..olololololo...ngeh ngeh ngeh

sekian untuk hiburan di hari ini...:-)


Tengah hari ni balik Kg hubby..jenguk MIL..

Happy Weekend!


15 comments:

idah @mama izzya said...

olo..olo sian rafiq..tp comey jer dia melalak..

LYaFRINA said...

owhhh..pembuli jalanan itu..............

xpe rafiq.. sabor yer.. ehehhehehe...
tpkn rose mmg suka ngusik anok2 kita kan.. (kih..kihkihhhh....teruk betulla )

Ena said...

alahai ciannye tegk dak rafiq tu nanges.. beria2 benor.. cam sakit pulok! uhuk!..

notti la mu ni mek rose.. ehehehhehe..

psst!! ena dulu pun cenggitu suka nauuu ngako anak yg tengah leka ngan 1 mende.. lagi syok bile tgk anak cam lepas geram.. keh keh keh.. maknyenyer rafiq tu dah semakin faham la kan rose..

sweet la.. gewam nengk..

rafiq dah baik sepenuhnye ker?

selamat balik umah MIL..

ena gak la duk umah sajork!

umialya said...

siannya rafiq, kecik2 dah kena buli..

MeL MikaiL said...

alolo ciannya. mmg baya rafiq ni pantang bila kita amek brg dr tgn dia..hehe comel je dia nanges.

Ammi Sara said...

Ala cian rafiq, ibu nakal ek buli kita. takpe, ni ammi sara ajar, besok besaq nanti buli ibu balik, br adil kan, hihihi....

CatlinaFly said...

rafiq the drama king!hihi...rose, sy dah terima keychain tu..macihhh..

Ummi Aisyah said...

haizss..ibu rafiq ni.ni mesti kes bosan takde keje yek sbb tu ngaco rafiq ekk

mama_umar_maryam said...

hihihihi..ni same mcm maryam je nih,drama queen ;p

mamalieyna said...

hehe..comel maintain walaupun nangis time..hehe..sama la peelnye ngn arif..tp lupa lak nak snap gambo camni =P

Dee said...

nangis x merempan atas lantai seronoklah tgk..masa tgh taip komen ni si fifi tgh merempan nangis kt sebelah..pekak telinga..kuikuikui..

Lynn Nasir said...

amboi..sesukati je ek? hehe..kdg2 aii pun suka nyakat anak2 aii, merdu je dgr diorg nangis :p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

idah,
heheheh..geram tengok!

lya,
mmg bes..rasa sonok sgt buli2 depa..agaga

ena,
mmg, dia if nangis cam org sakit je.
betul tu mek na. dia dah paham ambik barang dia takleh!
rafiq dah ok banyak..alhamdulillah..eheh

umialya,
hehehe..masa kecik ni la nak buli. kang dah besor takleh sbb dia dah reti2..hehe

mel,
mmg camtu kot eh mel. cute je kan..eheh

sara,
hoho..ajar rafiq buat benda tak elok ye..babab anti nih! agagag

cat,
ye ke cat..ok2..sama2...:-)

ummi aisyah,
kah kah kah..botul2..:-D

zety,
hoho..sorang drama king sorang drama queen..cute!

eina,
bes2..kenangan ni wooo..nanti dah besar biar dia tgk..tak malu nangis!

kak dee,
nanti dah besor gamaknye rafiq pon camtula tu..ahahah

lynn,
kah kah kah..merdu kan..bes2..:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

sian rafiq ye kena buli ngan ibu dia...

meh sini aunty salwa tolong bababkan ibu rafiq, nak... hehe

aLyNnZ said...

alooloo..ish rose nie suker nyer kacau rafiq tuu ciann dia..merah2 mata menangis..bebudk mmg cenggituhh jgn lar cuba nak amik brg kt tgn dorang atau cube sorok ingatan dorang kuat tau..