Sunday, May 9, 2010

Selamat Hari Ibu..

Salam..

Hari ini adalah hari yg ditunggu sebab 1st time nak sambut utk diri sendiri. Ehehe..last year rafiq still dalam perot so cam tak bes sgt lagi feel dia..

ape yg seronok sgt tu rose? ehehehhe....sonokler...sbb selama ni just duk wish kat mak..haa ari ni nak wish utk mak & diri sendiri..malam td tepat jam 12 hubby wish happy mother's day n kiss aku...terharunye..thanx abang..:-)


  • Selamat hari ibu untuk bonda tersayang...mak aku dah 69 tahun..tapi alhamdulillah masih kuat berjalan ke sana kumari sbb mmg aktif berjalan. ade aje keje dia nak buat..mak aku skarang kat kg *terengganu*, duk sorang2..arwah ayah dah 26 tahun pergi..kesian plak aku tgk dia sorang2..hanya tepon sbg pengganti diri..nak balik selalu dah tak boleh. if time bujang mmg sebulan sekali aku balik! Untuk Mak aku, semoga mak aku panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yg baik utk beribadat & sempat tgk anak2 aku yg akan datang...itula doa aku hari2 utk dia...aminnnn ya rabbal alamin....

  • Untuk mak mertua aku juga...selamat hari ibu Ummi..semoga ummi dipanjangkan umur, diberi kesihatan yg semakin baik *beberapa bulan lepas operate tempurung lutut* dan diberikan peluang utk tgk anak2 kami yg akan datang...aminnn...

aku suka gambar ni..diambil msa hari pertunangan aku..yg tudung putih tu mak aku..tudung hitam MIL.


  • Untuk aku pula..selamat hari ibu utk aku..semoga peluang menjadi seorang ibu yg diberi oleh Allah S.W.T ini akan menjadikan diri aku semakin matang & menjadi ibu mithali insyaAllah...aku sangat bangga kerana dah jadi seorang ibu...syukur ya allah..terasa dah cukup sempurna menjadi seorang wanita taktala mendengar tangisan anak dihari kelahirannya...sekarang dah ade seorang suami yg sgt baik, anak yg comel & terus berdoa utk mendapat anak2 yg seterusnya..amin.....

the sweet moment ever in my life..

  • Untuk sahabat2 yg lain yg bergelar ibu/mama/ummi/mummy/mak..SELAMAT HARI IBU...semoga amanah yang Allah berikan ini kita laksanakan dengan ikhlas, berikan kasih sayang yg secukupnye, berikan yg terbaik untuk anak2 kita agar mereka menjadi anak2 yg soleh & solehah..insyaAllah....



p/s: org kelinik tu tak call, means darah aku ok n aku demam biasa sajela tu..alhamdulillah

p/s2: ptg ni if takde aral melintang aku akan ke Family day 1superkids..insyaAllah...



18 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SELAMAT HARI IBU GAK BUAT ROSE & SEMUA YG BERGELAR IBU...SEMOGA KITA MENJADI IBU YG TERBAIK & TERHEBAT BUAT ANAK2 KITA..

ALHAMDULILLAH..DARAH ROSE OK...& SELAMAT BERTEMU RAKAN2 BLOGGER PTG NIH.. :)

xiiinam said...

Selamat hari ibu...

Seronok jadi ibu kan!

LYaFRINA said...

selamat hari ibu.
smoga kita menjadi ibu y terbaik buat ank kita.

idah @mama izzya said...

SELAMAT ARI IBU...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lily: thanx lily..:-) alhamdulillah dah makin sihat ni..hehe

cklah: sonok saangat!! selamat hari ibu juga utk cikgu

lya: ya betul...selamat juga ye..:-)

idah: selamat ari ibu juge utk idah..thanx..:-)

Ena said...

Selamat hari Ibu Rose..

Maaf rose, lambat dtg zarah.. n3 ena tu dah wat auto publish malam tadi.. heheh.. so, ari ni lambat skt ngadap tenet sbb en. hubby baru je kuar.. so, kene layan en hubby dulu la kan.. baru leh layan lappy nie.. hhehe..

MOMMY NADIA said...

happy mother's day!

UnGu VioLet said...

akak... Selamat Hari Ibu dr mar... moga sentiasa jd ibu yg solehah...

Uda said...

selamat hari ibu.. rose

semoga bahagia di samping keluarga

Nida said...

Salam Rose..

Selamat Hari IBu.. semoga berbahagia disamping insan2 tersayang :)

CatlinaFly said...

hari ibu is hari2 tau :) happy mothers day

mummyseri said...

selamat hari ibu rose ;)

mamalieyna said...

Selamat Hari Ibu to mek rose!! moga sentiasa jd Ibu terbaik buat rafiq dan adik2nya..hehe.. :P

*g eh family day, jumpa anje kan.. best ye!

Fieza79 said...

selamat hari ibu rose...moga jd ibu terbaik dn terhebat...

Dee said...

selamat hari ibu ros!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena: its ok mek na..suami kene dulukan..:-) selamat hari ibu jg utk mek na..:)

nad: thanx nad..u tooo....:-)

mar: thanx..aminnn..:-)
uda: thanx..u too uda..:-)

nida:
salam..thanx nida..harap nida pon camtu gak..:-)

cat: betul tu cat..sy sokong..ehehe..thanx..:-)

mummy seri: selamat hari ibu juga untuk mummy seri thanx..:-)


iena: ye mek na..thanx..u too..:-)
iye mek na..ade jumpe anje..if mek na ade leh jumpe jugak kan..:-)

fiza:
thanx kak..u too..:-)

kak dee:
selamat hari ibu juga utk kak dee..:-)

Intan said...

Happy Mother's day to u Rose!

chugie said...

selamat hari ibu rose.. lambat betui saya wish kn..