Saturday, May 1, 2010

Apa kami buat di hujung minggu??

Salam...

Hari ni cuti kan? korang buat apa hujung minggu ni???

Kami? eheheh..sat lagi nak jimba2 kat luar..eheheh..tataulagi nak p mana..nanti baru decide..boleh? agagaga

Malam tadi kami ke Bora Ombak..ade pre gathering my hubby sekolah menengah dia..Sek. Bainun..



Ha..ni gambar pagi ni..cekcinye anak ibu nih...see..ade BINTANG bersinar..kah kah kah..malu ehh....


setiap hari minggu camnila..melayan rafiq mandi dalam besen..cepuk cepuk cepuk topok air..if kat umah pengasuh mmg takderla camni kan..so layan jela dia sonok2 dalam besen dia tu ha...eheheh


okla..tu jela nak update pagi2 ni..saje je..sbb dah lama tak bersiaran di ari minggu..ngeh ngeh ngeh..

selamat hujung minggu....

daaa....:-)


7 comments:

Ena said...

alolo.. memg coemi la dak rafiq mandi lam tu.. irfan pun mandi lam gak tadikk.. hehehe.. kenkonon kecik la sangat lagikk tu.. lalala..

ena pun tak kemana2 rose.. tenggek je kat umah nie.. cuaca agak panas kat sni.. perit mater nak bukak walaupun silau tu masuk tembus memalaui pintu dapur yg terbykak.. aisehhhh.. hamikk ayat dak ena nie.. kui kui kui..

lamer dah tak p gathering.. huhuu

Zaidah said...

comelnyer bintang...hehehe...silau mata zai...hehehe yerlah ena..cuaca panas...malas nak gie memana...

mama_umar_maryam said...

bersinar2 tauu,hahah,tulah ari minggu je mmg bergelumang dgn budak2 ni jelaa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Oopppss..cekci.. :)

Kita duk kat umah jer..Hubby keja..

>>Selamat berjimba2.. :)

mamalieyna said...

alala..aksi cenggitu mmg kena abadikan..! aksi mandi dlm kolam kecik..hehe..comei la rafiq, pandai tutup blah blkg je ye, blah depan tak tutup lak..seb baik leh bintangkan..hikhik..

eina ari ni bz la..haha..g nyibuk2 abahnya cat umah baru, if dak ayep sleep leh la nolong sama, tpi..takdenye dia nak sleep..sama2 sibuk..huhu..

esok, ada kenduri sini..makan nsi minyak jelah, takyah masak2..suka2x.. ^_^

waa gather2 ngan kwn sekolah..best!

Adyshariz said...

ha.ha..hari i duk umah makan ..tito..blogwalking..fb...makan balik..he..he..

Mama.Cira said...

wah ada bintang dah..
apsal x bagi 5 bintang rose?
hahaha.. same je muka diorang rose!
rindu kat rafiq~