Thursday, May 13, 2010

Kerja Kerja Kerja

Salam..

Sekarang adalah musim busy utk aku..20 Jun nie pelajar baru e-PJJ akan registerkan diri depa. So, as usual Modul2 yg baru sudah datang berderet sampai tak menang tangan utk diformat.

Sooo...aktiviti berblog akan menjadi kurenggg ye kawan2..

if aku tak jenguk n komen umah korang ari2 jangan ingat aku tak sudi jenguk n tinggal jejak ye..

kerja hakiki perlu dilaksanakan..

Sekarang lunch hour aku dah tak tercongok depan PC mcam dulu kala..Tengah hari adalah waktu untuk Pam susu utk rafiq & rehat2kan mata & kepala..

till then....daa...:-)

XoXoXo!

17 comments:

ita cutevirus said...

selagi tak tutup mata, kerja kerja kerja... huhuhuhu
takpe.. takpe... bile da rilex sket, balas dendam ok.. hihihihihi..

Mimie Fazira said...

ye sokong acik ita ... keje keje keje ... tak habis2 kan ... time nak tutup mata pun dok pk keje esok hari ... hehehe

takpela acik rose ... keje satu ibadah .... yg penting jgn stress sgt ok ...

Fieza79 said...

owhh sebok ye..xpe take ur time..
jenguk2 umah fieza lps ni yehh

Siti said...

hehehe....jom kita brenti keja ros..hahaha

chugie said...

siannye dia.. xpe2.. p buat keje dulu ye rose.. kang bos marah plak! heheheh:D

hajarus said...

ooo... sebok yer kak... xpe dahulukan kerja dulu pastu nanti jangan luper update blog tau... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la kan, bila banyak kerja tu kadang2 sampai tak menang tangan dibuatnya...

kalau nak fikir pasal kerja, orang kata sampai kesudah pun tak habis2... hehe

selamat melaksanakan kerja dengan jayanya... hehe

mama_umar_maryam said...

smelah rose,ahad ni pon kene kije sbb student baru nk reg,huhu

lylieiqmal said...

kerja..kerja..kerja....smpi tua pn x abis kn...nasib ade ank yg menceriakan hidup..kalau tidak lemas la dlm timbunan kerja...huhuhuh

mamalieyna said...

takpe2x..memahamimu mek rose..kerja hakiki perlu diutamakan..ada masa je tuk blog2 ni..ok! ^_^

LYaFRINA said...

yezzaaa..
faham2x..
lya ni pon start bz..minggu ni.. sbb LHDN nok mari serbu.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dee said...

busy eh..psl yg rose mtk tlg akak tu..nti akak tya mamat tu eh..dia bz lg..by tomorrow..insyaallah dia leh tlg dh kot..

MOMMY NADIA said...

hehehe..selamat bekerja..Rose keje kt uitm ker?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Takpe..Kita Paham...Keja lebih penting.. jgn stress2.. :)

p/s : Rose..hadiah dh sampai..blk dari sepital td cek mailbox..tgk ada pos Xpress..Sgt kiutlah..suke2x... Thx Yer!! :)

Ena said...

hehehe..

kita serupa... :P
camtu gak la ngan ena.. tapi arini ena free sikit.. tu yg leh jengah2 nie.. :)

Nida said...

salam Rose..

Selamat bertugas dan bertugas....:)

unlisted_one said...

lepas ni akan jadi lebih bz la yek..huhu..

P/S: Hari tu kita cari mek rose nak ambil gambar, tapi dah balik kot. huhu..