Thursday, July 21, 2011

Hadiah Pertama utk AR Junior..

Assalamualaikum....

Petang semalam, dapat kunjungan dari Kak Yan ke ofis..kak yan ni kawan hubby aku masa kat PPP uitm dulu2... Since hubby selalu bawak aku g reunion geng2 korea..so, ramai jugakla kwn2 hubby masa belajar dulu turut jadi kawan aku..:-)

Kak yan ni lecturer kat sini..tapi ade bisnes kecil2an buat brg2 costum made..cam Mug, Tote bag, Barut baby, Bedung, Selimut & mcm2 lagi yg berkaitan ngan hasil kraf..bak kate kak yan..hasil kerastangan dia..eheheheh



Dapat barut bb...4 helai..comelllll sgt2..aku suka! thanx kak yan! :-)


1 tote bag yg comel...buat buh pempes kata kak yan...

if nak tempah souvenir utk bagi kawan2 as adiah..leh la terjah blog bisnes kak yan.....mcm2 ada...comel2 lak tu..:-)

24 comments:

ajumohit said...

alahai comeynya barut ngn beg tu rose...excited kan nk shopping brg2 baby ni, geram tgk

shima said...

besnya....dpt hadiah..bila due rose

Zue AnnaLeeya said...

comeinyer barut tuh rose...
besenya barut kain putih jerk kan????

Maya Mayana said...

bestnya dapat hadiah kerastgn dr orang kan?lebih bermakna giteww..semoga perjalanan rose utk melahirkan berjln dgn mudah okay :)

syiela said...

wah cantik.. mmg nk terjah la.. syiela tgh survey tuk bakal twin ni :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..comel kedua2 hadiah tu... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

comelnya barut baby tu... hehe

AR junior tak kuar lagi dah dapat hadiah ye... best best...

Ena said...

MURAH REZEKI AR JUNIOR..

^_^

Ena said...
This comment has been removed by the author.
LYAfrina said...

skrang brg baby semua comel2 kan..kalo dulu barut baby kaler putih ajer..tmpah org buat

*azni* said...

comel la barut tu rose..awal-awal lg AR jr dh dpt hadiah ye.. :)

eB ezrin said...

wah, tahniah yer :)

Nur_Ied@ said...

sblm ni asyk tgok barut perut yg kaler putih jer, cute jer tgok barut perut tu...

mst excited kan kak rose tggu AR junior ni kuar...;-)

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik ;)

zu-
http://www.zuwairiaiman.com

Teratak Hami said...

Dulu kita pakai barut putih jer. Now dah advance !!!

NM02 said...

wow... hadiah gedeban kekdahnya ye

Fieza79 said...

best nya...cun barut tu..nak terjah la..!

Adyshariz said...

cantik dan comel..2nd baby nk beli mcm ni la

mysha said...

kaK, mmG sGt comELLL....huhuhu jeLESnyEWWWW

lydzar said...

comelnya barut :) seronok AR jr, belum keluar lg org dh bagi hadiah :)

Dilla Ady said...

eh..cantik le barut tu..kalerfull..

yan said...

thanks ros..tlg promote blog kyan..xde la bisnes sgt pun.. tp wat seronok2.. especially utk nak hadiahkan kat kwn2 rapat...

~Siti Hajar~ said...

Wah! dpt hadiah in advance ni..syoknyer!

cantik barut baby tu, sllu tgk putih je ni ada corak2..suke tgk!

~iz~ said...

cantik barut tu...bercorak2..dulu2 barut warna putih jer...:)