Tuesday, July 26, 2011

Kenduri Sambut Ramadhan @ Umah Mertua - Peyrock

Assalamualaikum..

sebelum cite ni basi..baik aku kasi tempek2 sini gambor2 sabtu yg lepas..Mertua aku mmg buat kenduri utk sambut ramadhan tiap2 tahun..jemput org mesjid & baca doa selamat semua..

menu2 sgt bes sampai aku makan nasi  banyak..ish2.tak sedor diri betuiii mak buyung ni. sudahnye perot sendattt..ahahaha dahla skang pon jln cam penguin. dah mule sengal2 kat v-bone. ate, sape suh mkn banyokkkk....*yada yada*


hari hujan, so kami kene buat khemah tambahan utk buffet. kang tak pasal masuk ayor dalam nasi n lauk2..ehehhe
sib baik ujan dah benti. Bak kata org peyrock..Hujan dah Sidang..huhuhuhu



Makanan order siap2 so tak perlu masak kat umah..sonang korje..huhu
jemput org2 mesjid sajork..majlis lepas zohor...



kesayanganku.....


nangis sbb ibu tak kasi men kamera..mengada tol..grrrrr.....

14 comments:

LYAfrina said...

makan..
itu y best tu :-)
hehhehhee...

ololooooo.kna beli kamera 1 utk rafiq ni

zaidah said...

nanti ibu belikan kamera mainan untuk rafiq bleh tak...dah jangan nangis lagi yer...

eB ezrin said...

eee bestnyer.... x mo bersalin kat perak ker?

fazilzura said...

wahhh dh ado majlis tuk pose ye.. besh nyeeee

Hanis Azla said...

klu kenduri, selalu fail nak makan sikit.. he.he..

Nur_!eda said...

xpe, mkn masa blh ni, nti lama pulak nk dapat merasa semua ni bila dh masuk fasa ber'pantang'...hehe

etiey.com© said...

bestnya mek rose.. kenduri cam gini...

maszmadi said...

ala ciannyer rafiq..... nanti mintak ibu belikan kamera 1 khas untuk rafiq yerk.....

Ena said...

behnyer..

kita ada makan2 sempena pose ni kat opis je..

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya, dapat makan kenduri...

**kalau kat kedah panggil hujan dah seghiat... hehe

Cik Ina Do do Cheng said...

hep tak senang mak nak berblogging nak main kamera plak.jangan marah ye, cik ina tlong warningkan.

seronoknya suasana kenduri kat kampungkan.makan kenduri adalah sodap.

ajumohit said...

Bgsnya Ada kenduri sempena mymbut ramadhan ye rose

Dilla Ady said...

mil dilla pun wat gak majlis 30/6 ari tu..

skali tahlil n sambut pose..

Azlina said...

hensemnya en boss berbaju biru....