Wednesday, July 27, 2011

WW#2

13 comments:

KuNanGKuNanG said...

nape tu rafiq?xsihat ke?

ajumohit said...

alah ciannya rafiq, ni gmbr aritu ke rose???

lydzar said...

pandai dia pegang mask tu sendiri :D

Zue AnnaLeeya said...

rafiq tak sihat lagi ker???
get well soon sayang...

Fieza79 said...

mesti pic masa Rafiq warded hari tu...hurmm pndai dia pegang seniri..

~~*Lady Salwa*~~ said...

gambar Rafiq masa warded ritu ke?? dah pandai pegang sendiri mask... :)

Teratak Hami said...

Tak sihat lagi ke Rafiq?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kwn2 ibu...rafiq dah sihat sepenuhnya...ni gambar rafiq masa tak sihat ari tu...suka benor men2 ngan topeng tu..tapi once nurse datang nak pasang mask tu kat mesin neb, meraung tamo..huhuhu

LYAfrina said...

kenangan dlm meniti usia :-)

eT said...

rafiq jaga diri yer...:)

zaidah said...

GAMBAR MASA RAFIQ TAK SIHAT KER....CIANNYER....

Papa Mifz said...

harap rafiq cepat sembuh...amin..;)

Ina Hashim said...

sama cam Firas...bronchiolitis...doc soh admit tapi kami mintak buat kat umah sbb ada mesin neb sendiri...moga rafiq capt sembuh ye