Friday, July 1, 2011

3 kuntum rose utk Bos tersayang..

Assalamualaikum & selamat petang..

Alhamdulillah, posting pagi tadi dapat memberi serba sedikit manfaat kepada rakan2 blogger sekalian..itu yang diharapkan..semoga mendapat keberkatan dari Allah swt...:-)

ok2..ari ni ada majlis perpisahan dengan bos kami yg tersayang..Bos kami tu bukannya pergi bahagian lain..masih di dalam ined, cuma perlu pegi ke unit lain. Unit baru yg ditubuhkan iaitu Bahagian Jaringan Industri. Frust sgt2 sbb pengarah memilih our bos utk jawat jawatan as Timbalan Pengarah di unit baru tu..sebab bos kami ni sgt2 sporting & humble...

Jasa2 puan kat sini..akan kami kenang sampai bila2..bukan senang nak dpt bos seperti bos kami sekarang ni..tak suka mengarah2..tapi lebih kepada pendekatan berbincang & buat sama2..then, if kami duk hu ha hu ha kat depan..dia tak kisah pon..janji kerja kami jalan..dia tahu kerja kami sentiasa siap..if tak..takkan sentiasa ade modul2 yg siap diformat & diedit..tak gitu?? kerja2..sonot2..dia tak pernah halang pon kami semua utk berseronok time kerja tapi ada batasannya...lepas ni dpt bos baru..hurmmm..ntahla camne rentak/cara dia nak mengetuai kami..harap2 semua ok..



3  kuntum rose yg aku buat guna riben..nak diletak kat poster gambar2 kami staff di sini sebagai tanda terima kasih utk bos tersayang...poster tu dah siap di frame..kejap lagi majlis bermula..



ok..selamat berhujung minggu...:-)

15 comments:

Bionic women said...

wah, cantiknya..berseni jugak tangan ek..
saya ni tangan keras, semua benda berseni macam ni x berapa nak menjadi..huhu

ajumohit said...

kreatifnya mu rose..sesuweii dgn nama lah hehe

Amiizaa2001 said...

cantek...kuning lagik:):)

eT said...

mesti saspen nk dpt boss baru kan...
kalo boss sporting mmg sonok keje :)

ishamizu said...

wah cantiknya ros ribbon tu..so creative! my mom pon tgh sakan wat ribbon ros ni dlm frame, mcm2 warna ada..geram ank dia yg jauh ni..klu dkt, mmg pau aje kt mak..hhihi..

mama_umar_maryam said...

aduhhhh halusnye buatan tangan muu,hik3..

lydzar said...

haah la cantik rose tu..kuning tanda persahabatan kan :)

Nida said...

ros kuning tanda persahabatan.. 3 kuntum bermakna "I Love You"...

nur_ied@ said...

kreatif!cute sgt tgok...klu bnyk2 mst nmpk lg cute kn...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik..
Kreatip gak rose buat mcm tu..
klu lily ntah apa bunga dh yg jd..tgn Xde seni.. :D

Ena said...

cantik.. wat kan kita satu? muahahhaha.. kreatip!

~iz~ said...

bos baru nnti harap2 dapat yg ok gak kn...:)

cantik rose tu...

Myra Jay said...

Cantikla bunga Ros tu.. Memang leh dijadikan sebagai tanda kenangan.. Nak 1 boleh??hehehe :)

Apapun jangan sedey2 na, doa2 dapat bos camtu gak nanti ye :)

eB ezrin said...

rose, PM haziah gi dok kat dwelling maner laks? alahai... saper yg ganti?.. hu3... sedey la plk... terkubur la impian kak eB nk kemabli ker ined gini... :(

mysha said...

kAk.. canteknya ribbon tu kaK.. kReatif tol... kaK, oRg takleh nak CommeNt aRi tu.. nih baRU leh napEr ek???