Wednesday, January 27, 2010

Hari Ni Cucuk Rafiq utk 6 Bulan punyerrr

Baikk Punyerrr...ngeh ngeh *takde kaitan ngan tajuk yo!*

aku agak bz la ari ni..tak sempat nak update pasal cucuk rafiq utk 6 bulan. next posting la ye...
oh ya, camera aku tempoh ari charger dia rusak. Cik Abe aku dah beli baru tapi tak orila. Takpolah, janji leh charge bateri kamera kesayangan aku tu. * leh mati katak takde kamera. rasa kosong je jiwa..kah kah kah*

Uhuhuhuhuhuhu


Layanla gambor2 yg Tak di edit ni..huh. Sungguh real muke kami..wekekkeke

Rafiq tido ateh tilam empuk perot abah. Feveret port. kah kah kah. Korang jgnla tertipu ye..laki aku tido2 ayam jo tuh. Den tau...
Ni before kene cucuk. Dr. lom mai lagi. See..no. pon kosong lagi.


Hoho..lepas kene cucuk terus tido ateh aku. Nak bagi tek pon tamo dah. nak tido sgt dah..
*seriusnye muka aku..kah kah kah*


Okla..mohler kite sambung keje..

daaa....:-)


**Berat rafiq turun 100gm sbb tak sihat tempoh hari..dah tinggal 8.1 Kg daa...


11 comments:

Ena said...

heh3x.. baekk nyer rafiq landing ekk rose.. baik ateh mak or pak nyer!!..
Cian kan bile baby kene cucuk.. hu3x..

mamalieyna said...

yuuhuu sedapnye rafiq bertilamkan pewut abahnyer...hikhik..

Semangat gak rafiq ni...dak arif tu, tak cecah2 angka 8..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ENA :: Bab2 landing bagi la kat dia. sure dia duk diam. nak2 lagi atas tilam empuk a.k.a abah..wakakakka
rafiq nangis kejap je. 2 saat. pastu diam n gelak2..huhu

IENA :: Sedap la tu..if tak, melurut kebawah je kejenye if tak letak posisi tuh.

tgkla ibu n abah rafiq.. semangat nye leh tahan..tu anak dia cmtu..wekekkeke

Mimie Fazira said...

sama la mcm melyssa ... cocok semalam terus sibuk nak tido ... agaknye hepatitis B dos ke3 ni memang mengantuk kot ....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah...suke tgk Rafiq landing kat abah die..so sweet!!

Leh tahan gak berat Rafiq..Qis ni bila ler nk cecah 8 kg..

MeL MikaiL said...

teringat mika masa baby time cucuk je mesti buat muka ketat hehe..

Uda said...

agaknya yg mana lebih bes..landing atas perut abah atau atas mama.. ni kena tanya rafiq..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

MIMIE :: maybe la kut ek. sebab kita bagi nen..dia main2..ingatkan dia nak ngempeng la kan sbb kene cucuk..alih2 terus lelap..wekekek

LILY :: best fren tu..if abah dia balik dari kerja, abah dia bagi salam je..tengah nenen terus zasss cari suara abah dia..eiii..geram je..terpancut2 susu kat muka sbb tengah nenen dilepaskan mengejut!

lily, tgkla abah rafiq n daddy Qis..kan berbeza tu
anak2 depa tu ikut keturunan la tu..so, don wory k..:-)

MEL :: Mukak ketat? muke masam mencuka ke mel? hehehe

UDA :: Landing ateh Abah la bes anti...takyah beli tilam..(kate rafiq) agagagaga

mamaaerish : said...

eh ok byk tuh... aerisha pn baru 9kg jer... hik3...

tapi mmg nmpk muker ketat la... ha ha ha....

ita cutevirus said...

hhhuuuiiiihhh...

raser cam tido kat atas tilam vono la.. tu yang lena tu..

hajarus said...

amboi baek jer rafiq landing yer...