Friday, January 8, 2010

I'm in Busy Mode

::pic from google::
[Oh..aku kah itew?
hahaha..no lah. itu pompuan bnyk seksi maa..:-)
]


BBBzzzzzzzz..uih cam langau je kan bunyi dia..hehhe
dah byk ari tak buat posting
bz leh tahan ler jugek ni
semalam siapkan modul HTC 550..arini nak setelkan ECO 211..caiyok caiyok!

esok sabtu kan..n lusa ahad..
huwaaaa...kene keje! *terpaksa angkut rafiq sekali ke ofis*
students e-pjj dah start kelas..ahad ni 1st seminar.
so depa akan serbu kaunter untuk amek modul! *serbu jgn tak serbu*

ok..nnti aku free aku jenguk2 umah korang ye..muahh muahhh!

ok daa....


** kawan2..

  • susu kite dah ade..sehari pam dapat 12 oz..okla tu kan. dari takde....syukur alhamdulillah...
  • thanx atas doa dan dorongan kalian..kita dah hampir give-up!
  • aku makan mcm2 utk banyakkan susu..*makin gumukla lepas ni* lantak situ, janji susu aku ade untuk rafiq!


11 comments:

mamalieyna said...

nmpk sungguh kebizian mu di situ...terpaksa keje eh, ngn rafiq skali membantu nnti, kurang sket beben keje..ahaks.. ^_^

sian diee.. :p

mamaaerish : said...

:)... trasa rindu lak nk kembali ke InED... keje ari minggu... hik3... aerish pn dh lama x tlg mama dier ari minggu... skang turn rafiq lak la eh.... ;p

chio chio....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

patutlah lama x update...rindu kat rafiq..so Rafiq pon kenalah jd pembantu ibu nnt...hikhik... :)

p/s:Epy b'day gak buat besfren aunty... :)

Ena said...

ala ciannyer dier bz.. x per.. nanti dah settle.. kembali bersiaan ekk!!

x per.. demi anak sanggup wat aper saje.. :)

Uda said...

salam...
alahai.. letihnya kalau kerja ari minggu.. mama sibuk..bb rafiq pun tumpang sibuk sama..
tahniah rose.. hasil tenusu dah on balik.. caiyok.. caiyok... kita msti BF bb kita :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

LIEYNA
hahah..kami camnila. time bz..tak menang tangan, if rileks punye musim..siap leh tido2 lagi..ahahaha sabar jela kan.

syyyyy..nnti bos tau..diam2 tau..:-D

KAK EB
heheheh..mehla turun sini. syik duk atas je..tempat akak takde kene wat OT ke?

hoho..mesti rindu time kat sini kan. siap tido2 kat surau. terutama time pegnent!

LILY
rafiq if dtg ofis cam biasa, jd toys la..kejap yg ni duk kacau..kejap org ni lak dtg cakcakcak kat dia..sukela tuh..

tq lily..kawan kite tu..dah lama kwen tapi lom ade anak..lom ada rezeki..sian kan..ingat dah balik dari sarawak leh dpt bb sbb dah dekat ngan hubby..tapi still takde rezeki..haihh..semua keje tuhan..

ENA
biasala..kuli kan. kenela wat keje.
sini bos pon turun padang tau.
sporting..

betul2..demi anak sy sanggup buat ape saje!

UDA
udaaaaa...kita sronot sgt2 bila pam susu dpt dalam 6 oz sekali pam. dulu meriah tapi tidak lagi sekarang..but sy sgt2 hepi even sekali pam dapat 5-6 oz sahaja. pam selepas solat subuh, kat ofis 2 kali..dptla dalam 14oz sehari bila campur ketiga2 tu...alhamdulillah...:-)

Dee said...

bznyer..xpelah rose..asal rafiq dpt susu ibu tuh..body tu nanti2 leh diet..sian kene keje weekend..huhuhu..

Cik Puan*PIE said...

pemakanan yg baik untuk hasilkan susu xpew...korban kan aje body kite jnji ank dpt yg trbaek...kite pun sama rose, pntang jumpe bnda2 kt tenet ckp leh tmbahkan susu..nerai aje...dpt pam skali 2oz pun dh kira syukur...

pizet77 said...

alhamdulillah

Y u Z z 9071 said...

ala siannya rose. kena kerja ke..

biasala awal2 tahun. mmg byk kerja kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

KAK DEE
keje weekend ni masa depa awal2 kelas je. pastu biarla budak2 laki kat ofis ni je wat ot..susah tau. sbb kene usung anak ke sinun ke sinin..hehhe

yes..betul..diet2 nnti leh..jnji anak sihat n kuat!
:-)

HAJA
hehhe..pantang ek..pantang nampak. hubby kite pon pening pale. leh ke tgk iklan tepi jalan, iklan makanan kat bilboard kan leh kita mintak suh dia beli...=))

PIZET
alhamdulillah..:-)

YUZZ
awal2 sem je yuzz..hehhe..
nnti ber lalalalal balik..keh keh keh