Monday, January 11, 2010

Sign Board???? LOL!


Kah Kah Kah...Keh Keh Keh..Hahahahahah =))=))

adeh sakit pewot den
last 2 days dpt forwarded email from opismate nih..

dah beberapa posting sebelum ni syik sususususu ibu je kan..kisah2 sedih takde susu je kan..haa..mehla kite nengok gambor2 kelakor ni....


hhuuuuuh hhhahhahaha hiiii....uhuk!


Bahaya nih..Parking kete sini kang kene KAPAK..LOL!

Hah amek ko..dia punye kedai, suke2 dia la kan nak buke kol wape, pintu bukak tu kira waktu depa start berniaga la tuh....=))

Korang jgn salah anggap ye..kene baca botul2 dulu..baca ayat yg kocik tu..baru leh paham ape nak disampaikan..kuang2


ati2 ye..nanti kene dakwah oleh tuan tanah kedaung.....wakakakkaka

Ohoohoo..Harga Habat! pasti Habat! =))


Gullppp...telan air liur sbb byk sgt gelak.
if ade org yg tk gelak bila tgk papan2 tanda ni..
ade yg tak kena dengan anda la tuh..=))

arini 11 hb, esok 12, lusa 13, tulat 14..pastu 15 kan? yea huuu..rafiq will turn to 6 months!
owh...dah nak masuk setengah tahun anak bujangku itu.......
nak kene beli kek separuh ke ek? keh keh keh..

nak kene siapkan korje ni..
ok daaaa...

LalalalalalalaLAlalalalala......:-)


12 comments:

Helena said...

haha.... KAPAK? memang kelakar tahap dewa.... hehe.....

cepatnyer baby dah besar.... dah pandai buat apa sekarang?

mamalieyna said...

hahaha...lawak2..seb baik kt opis, senyum2 simpul jeler...kalo kt umah, maunya...kahkahkah.. ^_^

oo rafiq will turn to 6 month eh.. arif 16hb will turn 10 month...cepat kan masa berlalu..huhu//

Ena said...

kahkahkah!!.. memg KAPAK tul la kan!!.. dasyat tol!. agak2 lakan.. dorg tu saje jer ker ekk gune wording cengituw? suke suki jer kan!!.. aperpun leh wat org senym & tergelak tu kire ok la kan!!> Hiksss!!

Mimie Fazira said...

hahahaha ... golak besar den pagi isnin nih ....

Sue said...

hi..1st time singgah sini

kelakar..mmg kelakar! btw i nk tanya, ur baby baru 6mos kan? tp u da period ekk? cepat yea walau pun u fully bfeed, kan?

ita cutevirus said...

eee... tak rela ita... kete kene kapak nanti... yang paling tak tahan waktu meniaga tu...

serius kelaka la orang malaysia nih...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

KAK HELENA
hehehehhe

rafiq dah pandai niarap..
lmbt skit leh niarap. masuk 5 bulan baru leh..tu yg tak byk sgt dia leh buat..:-)
tp yg paling kami suka..bila dia suka senyum n gelak sakan. terutama bila kami sama2 gelak tgk tv..dia pon ape lagi..sebuk nk gelak juge..ehehhe

MAMALIEYNA
hehhe..kite kat sini selamba katak je gelak kuat2..ahahaha

ooo..da nak 10 bln eh
bes kan..:-)

ENA
tula, share kat sini sbb nak suh org gelak2 n senyum2 kambing..eehehhe

MIMIE
ye haa..gelak besar..jgn tak gelak..:-)

SUE
hai sue
thanx for drop by
kita period pd hari ke 101..
n yess fully bf..
tp rafiq masuk je 5 bulan setengah tempoh hari susu sy jatuh merudum sbb tak sihat.
then start dari tu..bagi dia puree buah n bubur nasi kosong...:-)

ITA
waktu meniaga tu cam bes giler kan
sbb suka ati la kan nak buka kul brapa
kite nye kedai
ahahahha...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hahhaha..lawak2x..dasyat tu KAPAK...hikhik... ;P

Rafiq nk masuk 6bln dah...cepat jer kan...stgh thun lg nk setahun...huhuhu..bestnyer... :)

Ammi Sara said...

kih kih kih...lawak tul! entry yg menceriakan hari ku ,thanx Rose!

Saya pun period awal even though all 3 boys fully breastfdg,saya kering nifas hari ke 60 (all 3),then 2 bln after that period (all 3 gak).

Agaknye factor pemakanan n lifestyle ka, mama kita dl leh smpi 2thn x period,huhu..
kena wat kek kecik la for rafiq nanti ;-)

CatlinaFly said...

hehehe jom kita "kapak" kete!

rosma said...

hehehehe..mmg lawakla kak rose...boleh jadi modal wat lawak nih..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

LILY
tula, cepat je kan
hehhe..tak sabar ni nak potong2 kek juge mcm Qis..eheheh

SARA
tengs..kita mmg suke tempek kat sini benda2 leh ilangkan tension!

ooo..samala eh. awal peot. hehe..
maybela, ikut pemakanan. tapikan, kwn sy tu dia tak peot2 lagi since bersalin sbb abis je pantang terus amek pil perancang...maybe tu salah satu la kot kan..:-)

CAT
JOmmmmmm!

ROSMA
betul2..leh wat modal
heheh..sakit perot gelak kat ofis nih ha..