Wednesday, February 17, 2010

Nuffnang Charity Project - Baby Ammar


..::: Entry ni melekat sampai tengah malam 17 Februari 2010 :::..




Salam

Hari ini tergerak hati untuk sama2 menyahut seruan kita sesama insan untuk tolong menolong org lain yang memerlukan. Aku nak panjangkan Kempen ini.

Untuk keterangan Lanjut lihat sini : Nuffnang

1. Enable ‘Show Charity Ads in your Blog Manager preferences for the duration of this fundraiser. You will not be paid for displaying the ads, but the ads will greatly help to promote this cause to more people who might be willing to do something for Baby Ammar.

2. Blog about Baby Ammar’s condition, and include a link to this Nuffnang blog post so that your readers will know where to go for more information. Again, this will also do a great service to Baby Ammar by spreading the word about his condition.

3. Make a donation to Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank). Every little bit helps, so please do contribute any amount you can.



Untuk melihat/ tahu lebih lanjut/luahan rasa oleh Si Ibu tentang Adik Ammar ni leh Lihat sini :

Mommy Ammar (Puan Asmaniza - Ammar oh Ammar).

Adik ammar memerlukan deposit RM12k dan lebih kurang RM20k untuk kos keseluruhan pembedahan yg akan dijadualkan pada 22/2/2010 ini.



Ouchh..tentu sakit kan. Kita yg lihat dah rasa sakitnya, apa lagi utk adik ammar kan. Ammar baru berusia 2 tahun cukup kecil untuk menanggung penyakit yang dialami sekarang iaitu PDA (Patent Ductus Arteriosus)- melibatkan jantung (Klik sini for details)


aku dah lakukan tanggungjawab aku..korang bila lagi? mohler kita sama2 sumbangkan bantuan utk adik ammar. If tak banyak, sikit pon dah memadai. Sikit2, lama2 jd bukit..

Semoga Dana ini dapat dikumpulkan sebelum Tarikh pembedahannya..Kos2 selepas pembedahan juga perlu difikirkan kan..so, dengan bantuan kita yg tak seberapa ni leh ringankan beban keluarga Ammar.

Semoga segalanya berjalan Lancar dan dipermudahkan olehNya..Amin..

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar...mudah2an lebih ramai yg membantu...

Dee said...

ringan sama dijinjing..berat sama dipikul..

mamalieyna said...

Aminnn...moga2 dipermudahkan segalanya!

Ena said...

memg sedih kisah adik Ammar kite nie.. tp tu la.. samer pulak ngan namer anak terune sy tu.. hu3x..
ape pun.. moge2 dipermudahkan urusan mereka.. :)

Uda said...

yer laa.. moh laa kita sama2 membantu.. semoga adik ammar sihat dan ceria seperti anak2 seusianya..

hanim.. said...

kesiannya baby ammar..meremag ase naik bulu roma..sdgkan kita yg tgk ni pon dah rase sakit..apatah lg baby sebesar ammar kan..smoga semuanya berjalan lancar & smoga ammar kembali sehat sepenuhnya..amin

xiiinam said...

Semoga shifa' Allah menyembuhkan anakanda Ammar...